Dana Budeanu și iubitul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă puțini știu că bărbatul este cu mult mai mic față de creatoarea de modă

Dana Budeanu a fost subiectul mai multor speculații legate de viața ei sentimentală, în special despre o posibilă relație cu Andrei Hrebenciuc. Deși informațiile din presă au sugerat o legătură între cei doi, creatoarea de modă nu a confirmat și nici nu a infirmat aceste zvonuri. Recent, Dana a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care purta un inel impresionant, stârnind și mai multe întrebări.

Dana Budeanu, cunoscută pentru activitatea ei publică și opiniile ferme, a reușit să își păstreze viața privată departe de lumina reflectoarelor. Speculațiile din presă sugerează că ar avea o relație cu Andrei Hrebenciuc, un bărbat considerabil mai tânăr decât ea. În ciuda informațiilor că s-ar pregăti pentru o nuntă de lux pe Coasta de Azur, Dana a clarificat pe rețelele de socializare că nu este vorba despre o căsătorie, ci despre alte planuri.

Andrei Hrebenciuc, cunoscut publicului din alte contexte, este cu cinci ani mai tânăr decât Dana Budeanu. El are 39 de ani, în timp ce Dana are 44 de ani. Andrei Hrebenciuc ocupă funcția de președinte al Consiliului de Administrație al unei mari companii farmaceutice și este lector universitar la ASE, având un doctorat în Economie.

De asemenea, Andrei Hrebenciuc a fost anterior implicat în relații mediatizate, inclusiv una cu Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, și ulterior cu Irina Noapteș, fiica unui fost director al CFR Călători. Aceasta din urmă a fost căsătorită cu Andrei în 2014, dar au divorțat după șase ani.