Membrii trupei Phoenix dezvăluie care a fost ultima dorință a lui Nicu Covaci! Colegii săi, hotărâți să îi îndeplinească acest vis: „Asta vom face”

Trupa Phoenix își va respecta ultima dorință a regretatului Nicu Covaci, continuând să dezvolte moștenirea artistică pe care acesta a lăsat-o în urmă.

Industria muzicală a fost copleșită de durere după trecerea în neființă a lui Nicu Covaci, care a murit la vârsta de 77 de ani din cauza unor probleme de sănătate. Aceasta veste a afectat profund nu doar membrii trupei Phoenix, ci și pe cei care l-au cunoscut și apreciat de-a lungul anilor.

Înainte de deteriorarea stării sale de sănătate, Covaci și colegii săi aveau planuri mari. Din acest motiv, trupa a decis să continue să-i îndeplinească visurile.

Ultima dorință a lui Nicu Covaci a fost ca Phoenix să meargă înainte, indiferent de circumstanțe. Trupa lucrează acum la un nou album, intitulat „Nemuritor” sau „Nemuritorul”, care va fi dedicat întregii sale cariere. De asemenea, concertele vor continua să fie organizate conform stilului și tradiției stabilite de Covaci.

Membrii trupei au anunțat că doritorii de a aduce un ultim omagiu lui Nicu Covaci sunt așteptați la Filarmonica Banatului din Timișoara, în zilele de marți și miercuri. Ceremonia funerară, la care vor participa doar cei apropiați, va avea loc joi. Regretatul artist nu va fi înmormântat cu onoruri militare.