Cum arăta Alexandra de la „Casa iubirii” în urmă cu nouă ani? Fosta iubită a lui Gagea e schimbată total, abia dacă o recunoști.

Imagini vechi cu Alexandra, concurenta de la „Casa Iubirii”, au fost recent distribuite online, stârnind interes și controverse.

Alexandra, fosta parteneră a lui Gagea, a făcut o apariție neașteptată în „Casa Iubirii”, surprinzând concurenții cu intenția ei de a-l recuceri pe fostul iubit. Decizia ei de a reveni în viața lui Gagea a generat reacții variate în mediul online, cu unii utilizatori criticându-i acțiunile, iar alții apreciind curajul său.

În paralel cu intrarea sa în emisiune, au apărut și imagini vechi cu Alexandra, realizate acum nouă ani, care arată diferențe notabile în aspectul ei față de prezent. În trecut, Alexandra nu avea aceleași trăsături fizice ca acum, iar de atunci a suferit mai multe schimbări estetice, inclusiv ajustări la nivelul sprâncenelor și buzelor, care par să fi fost augmentate cu acid hialuronic. Totuși, ea a păstrat părul lung și brunet pe parcursul anilor.

**Motivul veniri Alexandrei în „Casa Iubirii”**

Alexandra a mărturisit că revenirea în „Casa Iubirii” are scopul de a-i oferi o a doua șansă relației cu Gagea și de a încerca să îl recucerească. Conform acesteia, despărțirea nu a fost cauzată de mari certuri, dar a recunoscut că a avut un caracter dificil care a contribuit la încheierea relației.

„Am venit aici pentru a-l recuceri pe fostul meu iubit. Am 24 de ani și pe 30 iunie fac 25. Am terminat Facultatea de Inginerie la Timișoara și acum urmez un master în Inginerie Alimentară. În trecut am lucrat în domeniul înmatriculărilor și asigurărilor, dar am simțit că trebuie să schimb direcția vieții mele. Sper să reușesc să recuperez sentimentele lui, dacă ele sunt încă acolo”, a spus Alexandra în emisiune.