Reacția Anei Bărbosu chiar în momentul în care se răzgândesc arbitrii de la JO2024 .Totul a fost filmat: “Mi-este rușine”.

**Ana Bărbosu ratează medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris**

Gimnasta Ana Bărbosu a fost foarte aproape de a câștiga medalia de bronz în finala de la sol la Jocurile Olimpice de la Paris, dar, din păcate, a ratat podiumul. Echipa Statelor Unite a contestat rezultatul, iar după revizuirea punctajelor, medalia de bronz a fost acordată gimnastei Jordan Chiles, iar Ana Bărbosu a terminat pe locul 4.

**Reacția Anei Bărbosu după pierderea medalei**

Ana Bărbosu a avut o reacție emoționantă în momentul în care a aflat despre schimbarea deciziei arbitrilor. Inițial, românca se bucura de locul 3, fluturând steagul României, dar a fost profund dezamăgită când a văzut clasamentul actualizat. Steagul i-a căzut din mână, iar lacrimile nu au întârziat să apară, întrucât nu putea accepta că a pierdut medalia în favoarea gimnastei din SUA.

**Declarațiile Anei Bărbosu după finală**

La scurt timp după competiție, Ana Bărbosu a făcut declarații emoționante. Deși a spus că nu contestă decizia arbitrilor, sportiva a exprimat regretul că nu a reușit să aducă o medalie olimpică acasă pentru România.

„Simt o rușine profundă pentru că am fost atât de aproape. Îmi pare rău că nu am reușit să duc România pe podium. Am plâns două zile înainte de finală, am avut emoții mari, dar când am văzut că am realizat cel mai bun exercițiu al competiției, am fost extrem de mândră. Atunci când am văzut că sunt pe locul 3, am avut speranța că România va fi din nou reprezentată pe podiumul olimpic. Decizia arbitrilor de a schimba clasamentul m-a dezamăgit, dar știu că am dat tot ce am avut mai bun. Mi-ar fi plăcut ca România să fie pe locul 3 în locul altor țări,” a declarat Ana Bărbosu.