Emilia Ghinescu, mesaj tranșant pentru bărbații tineri care o curtează: ”Pe bune?! Băiatul meu are 26 de ani”

## Emilia Ghinescu: Mesaj Tranșant pentru Fostul Partener și Bărbații Tineri care o Curtează

### Despărțirea de Sebastian Albăstroiu

Se împlinește aproape un an de când Emilia Ghinescu, celebra interpretă de muzică populară, a devenit din nou femeie singură. După o relație de 12 ani cu Sebastian Albăstroiu, cei doi și-au spus adio în luna august a anului trecut. Acum, artista a simțit nevoia să transmită un mesaj clar pe rețelele de socializare, atât pentru fostul partener, cât și pentru bărbații care o curtează.

### Mesaj pentru Bărbații care o Curtează

Deși are 45 de ani, Emilia Ghinescu se mândrește cu o siluetă de invidiat, atrăgând atenția multor bărbați tineri. Cu toate acestea, artista a ales să îi refuze ferm și a transmis un mesaj pe Instagram, clarificându-și poziția.

„Pentru domni:
Filmulețele puse de mine pe Instastory nu sunt pentru că vreau să mă mărit sau caut pe cineva. Nu caut nimic și pe nimeni. De ce?
1. Bărbatul îl aleg eu… nu el pe mine!
2. Nu intenționez să mă mărit!
3. Sunt singură de un an și mi-e foarte bine așa.

Concluzia: nu mai trimiteți mesaje pentru că nu vor răspunde niciodată la ele (vă pierdeți timpul degeaba) Într-o zi s-ar putea ca o idee care se plictisește singură în capul meu să vrea să fie pusă în practică. Gen… să postez mesajele voastre pe Insta, poate văd și doamnele de acasă cu ce se ocupă bărbații lor. Sunt tineri de 20 și un pic de ani care-mi dau mesaje… pe bune?! Băiatul meu are 26.

Știu… sunt rea… și fițoasă. Filmulețele, postările mele sunt motivaționale și informative. Vreau ca doamnele să înțeleagă că pot avea grijă de ele, își pot face timp dacă vor.

Nu există femeie urâtă! Toate sunteți frumoase! Trebuie doar să găsiți omul care vede acea frumusețe. Vă îmbrățișez!”, este mesajul postat de Emilia Ghinescu pe pagina sa de Instagram.

### Reflectând asupra Despărțirii

Într-un interviu acordat pentru fanatik.ro, Emilia Ghinescu a discutat despre despărțirea de tatăl fiicei sale și a lăsat să se înțeleagă că o împăcare nu este exclusă. Ea a descris separarea ca pe o pauză necesară pentru a înțelege mai bine relația lor de 12 ani.

„Momentan, nici eu, nici el nu avem niciun fel de relație, nici eu, nici el, țin să punctez lucrul acesta. Suntem amândoi singuri, nu știu dacă ne vom împăca sau dacă e doar o perioadă de pauză ca să înțelegem ce s-a întâmplat cu noi. Poate ne vom împăca. Nu știu să spun lucrul acesta.

Într-o relație nu suntem nici eu, nici Sebastian. Cred că ne prinde bine, pentru că erau 12 ani în care nu ne căsătoriserăm. Am tot amânat și cred că asta și-a spus cuvântul.

Cred că pauza asta era necesară, dar noi amândoi suntem doi oameni cerebrali. Ne comportăm ca doi oameni care au un anumit grad de cultură. Nu apucăm acum să ne spălăm rufele în public, că nu avem de ce”, a dezvăluit Emilia Ghinescu.

### Încurajare pentru Femei

Emilia Ghinescu își folosește platformele de socializare pentru a motiva și inspira alte femei. Ea le îndeamnă să aibă grijă de ele însele și să înțeleagă că frumusețea vine din interior și trebuie recunoscută de cei din jur.

„Nu există femeie urâtă! Toate sunteți frumoase! Trebuie doar să găsiți omul care vede acea frumusețe. Vă îmbrățișez!”, a concluzionat Emilia în mesajul său, încurajând femeile să își păstreze încrederea și să nu se lase descurajate.

### Concluzie

Mesajele tranșante ale Emiliei Ghinescu reflectă nu doar atitudinea ei fermă față de curtezanii nedoriți, ci și dorința de a trăi o viață autentică și de a inspira alte femei să facă la fel. Deși trecută printr-o despărțire dureroasă, artista rămâne optimistă și concentrată pe propria bunăstare și pe motivația altora.