Gest uluitor al Elizei Iliescu față de mama sa. Nimeni Nu o credea capabilă de așa ceva!

## Drama Adrianei Iliescu: Pierderea Legăturii cu Nașul Elizei, Prof. Dr. Bogdan Marinescu

Adriana Iliescu a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai în vârstă mamă din lume după ce a născut-o pe Eliza Maria Bogdana la vârsta de 67 de ani, pe 16 ianuarie 2015. Prof. dr. Bogdan Marinescu, responsabil de fertilizarea in vitro și monitorizarea sarcinii, a jucat un rol crucial în aducerea Elizei pe lume. La acea vreme, el era directorul Maternității Panait Sârbu (fosta Giulești).

### Evoluția Elizei Iliescu

Timpul a trecut, iar Eliza Iliescu a crescut și a devenit o tânără cu aspirații mărețe și un interes profund pentru studiu. A terminat liceul cu o notă mare, obținând 9.50 la examenul de Bacalaureat, și este acum studentă la două facultăți: Litere și Științe Umane. Eliza își dorește să devină o profesoară dedicată, capabilă să predea atât limba și literatura română, cât și limba engleză.

„Am intrat la Litere. Vreau să fiu profesoară de limba română și engleză. E o facultate frumoasă. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură. Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei universități prestigioase din București”, a declarat Eliza Iliescu.

### Pierderea Legăturii cu Nașul de Botez

Recent, în urma unor întrebări adresate prof. dr. Bogdan Marinescu, a devenit evident că legătura dintre el și familia Iliescu s-a deteriorat. Deși în urmă cu 18 ani promitea să aibă grijă de Eliza toată viața, comunicarea dintre cele două părți a încetat.

„Nici eu nu am alte amănunte, doar ceea ce a apărut prin presă. Nu am mai ținut legătura. Dar știu că ultima dată erau bine. Ultima dată cred că am vorbit cu ea (n.r. Eliza) acum doi ani. Nici cu mama ei nu am mai ținut legătura. Fiecare suntem cu treaba lui. Nici de sărbători nu ne-am văzut. Dacă nu au mai dat niciun semn de viață… La noi nu a fost un contact permanent. Fiecare este cu viața lui. Repet, nu, nu am mai ținut legătura cu ei”, a declarat prof. dr. Bogdan Marinescu.

### Viața de Zi cu Zi a Elizei

Zilele trecute, Eliza Iliescu a fost fotografiată în cartierul Drumul Taberei, unde locuiește împreună cu mama ei. După cursuri, Eliza s-a oprit într-un parc din apropierea blocului, s-a așezat pe o bancă și a ascultat muzică timp de 20 de minute, după care s-a îndreptat spre casă pentru odihna binemeritată.

### Concluzie

Deși Adriana Iliescu și Eliza au pierdut legătura cu prof. dr. Bogdan Marinescu, viața lor continuă cu noi provocări și realizări. Eliza, acum o tânără ambițioasă și dedicată studiului, își urmează visurile, iar mama sa, Adriana, rămâne un simbol al curajului și determinării.