Lora a făcut o dezvăluire surprinzătoare, afirmând că are puteri paranormale

**Lora, Talentul dincolo de Muzică: Capacități Paranormale și Planuri de Nuntă**

Lora, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a fost adesea în centrul atenției pentru talentul său muzical. Însă, puțini știu că artista are și alte daruri speciale. Lora a dezvăluit recent că poseda anumite abilități paranormale, moștenite dintr-o familie cu tradiții în acest domeniu.

**Lora și Darurile Sale Speciale**

În trecut, Lora a menționat că bunica sa avea capacități paranormale, fiind cunoscută pentru comunicarea cu îngerii. În copilărie, artista a fost fascinată de poveștile legate de aceste daruri și, se pare, că și ea a moștenit unele dintre ele.

Lora a explicat că are abilitatea de a percepe informații importante despre oameni doar dintr-o fotografie. De exemplu, cu câțiva ani în urmă, atunci când cumnata sa Andreea abia cunoscuse un bărbat, Lora a privit fotografia acestuia și a prezis că el va deveni soțul ei.

„Când am văzut prima dată fotografia iubitului Andreei, acum soțul ei, am spus imediat că el va fi partenerul ei de viață. Știam asta din prima. Suntem foarte apropiate, aproape ca surorile. Atunci, Andreea abia se întâlnise cu el. Am acest talent de a înțelege anumite lucruri doar dintr-o poză”, a explicat Lora.

**Planuri de Nuntă: O Mare Sărbătoare**

După aproape zece ani de relație și diverse obstacole, Lora și Ionuț Ghenu se pregătesc să își unească destinele oficial în 2024. Cei doi se pregătesc pentru o ceremonie grandioasă, cu aproximativ 300 de invitați.

„Am început pregătirile pentru rochie și totul devine din ce în ce mai real. Nu îmi vine să cred că în două luni vom fi căsătoriți. Costumul lui Ionuț va fi, probabil, achiziționat din Florența, iar verighetele le vom lua fie din Londra, fie din Florența. Îmi doresc ca acestea să fie simple și frumoase, cu un mesaj special gravat în interior”, a spus Lora.

Astfel, după ani de așteptare, Lora și Ionuț Ghenu se pregătesc să își sărbătorească iubirea într-un eveniment deosebit, care promite să fie unul memorabil.