Kate Middleton, în lacrimi ! Anunţul de la Casa Regală a venit în urmă cu puţin timp.

La scurt timp după ce a făcut public diagnosticul său de cancer, Kate Middleton a fost profund mișcată de reacția fanilor. Mulțimea de mesaje de suport a reușit să o impresioneze pe Prințesa de Wales, care a ales să răspundă personal la unele dintre acestea.

Pe 22 martie, printr-un videoclip emoționant, Kate a împărtășit că se confruntă cu cancerul și că a început tratamentul. Acest anunț a determinat o avalanșă de mesaje încurajatoare de la admiratorii săi globali, unii dintre ei primind chiar răspunsuri personale de la Prințesa de Wales.

Un exemplu este Allexmarie, un fan devotat al Prințesei Kate, care a exprimat într-o scrisoare recunoștința față de curajul acesteia: “Când am aflat în ianuarie despre operația Prințesei de Wales, i-am trimis o felicitare cu urări de sănătate și multă iubire,” a relatat Allexmarie conform The Independent.

În ciuda provocărilor personale, Kate Middleton a decis să se dedice timpului în familie și să fie atentă la propriile nevoi de recuperare.

Prințesa a citit fiecare mesaj primit, recunoscând că acestea îi oferă forță și o bucurie deosebită să știe că beneficiază de atât de mult suport.

Unul dintre cei care au avut norocul să primească un răspuns de la Casa Regală a fost Allexmarie, care a fost profund emoționată de gestul Prințesei. “Astăzi am primit această frumoasă scrisoare de mulțumire și pot spune sincer că o voi prețui toată viața,” a spus Allexmarie.

Răspunsul oficial al palatului a fost: “Vă mulțumim pentru urările de bine transmise Alteței Sale Regale Prințesa de Wales. Acest gest atent este foarte apreciat.”

De asemenea, Sarah Ferguson a împărtășit recent pe Instagram un mesaj încurajator, îndemnând oamenii să efectueze controale medicale regulate, în timp ce continuă propriul tratament pentru cancer, marcând astfel Ziua Mondială a Sănătății.