Recunoști copilul din imagine? A ajuns să fie venerat în România

Cine recunoaște copilul din fotografie? Este unul dintre cei mai apreciați actori și a avut un rol memorabil într-un serial foarte popular în România. Deși serialul nu mai este difuzat, rămâne una dintre cele mai iubite producții televizate românești.

Ce face astăzi Gheorghe Visu?
Gheorghe Visu este un actor extrem de îndrăgit, cunoscut mai ales pentru rolul său din serialul „Inimă de țigan”. Talentul său și chimia cu co-starul Carmen Tănase au adus multe zâmbete în casele românilor. Deși nu se mai întâlnesc frecvent, Carmen Tănase afirmă că legătura dintre ei rămâne puternică.

„Avem o relație excelentă, dar, din păcate, ne vedem rar. Nu înțeleg de ce suntem așa, dar ne sunăm la aniversări sau când apar situații mai puțin fericite. Ne pasă unul de celălalt și știm că suntem acolo unul pentru celălalt”, a mărturisit Carmen Tănase.

Gheorghe Visu continuă să activeze în lumea teatrului și a filmului, chiar dacă rolurile recente nu au fost la fel de proeminente ca cel din „Inimă de țigan”.

**Carmen Tănase despre rolul său din „Inimă de țigan”**
Carmen Tănase a jucat nenumărate roluri de-a lungul carierei sale, dar personajul din „Inimă de țigan” ocupă un loc special în inima ei. Aceasta a povestit că a reușit să se identifice atât de mult cu personajul său încât, chiar și astăzi, folosește replicile din serial.

„Nu am avut roluri în care să nu mă simt bine. Dar rolul Flacărei a fost cel mai semnificativ pentru cariera mea de actriță. Am trăit alături de Flacăra patru ani și nu sunt pregătită să o las să plece. Personajul încă mă influențează; folosesc adesea expresii și fraze din acea perioadă”, a explicat Carmen Tănase.