O mai ții minte pe Vulpița de la Acces Direct.Făcea furori la TV, acum câţiva ani. Iată ce mai face astăzi fosta soţie a lui Viorel Stegaru

### Vulpița: O Întoarcere Acasă

La începutul lunii februarie, Vulpița a decis să plece în străinătate, stabilindu-se temporar în Germania. Recent, ea s-a întors în țară. Cunoscută de publicul larg din Blăgești, Vulpița a apărut pe micile ecrane acum câțiva ani, iar acum ne dezvăluie cum își petrece zilele.

### Viața Vulpiței: Unde locuiește și ce face acum

Vulpița și Viorel Stegaru au pus capăt relației lor de câteva luni. Cei doi s-au separat în perioada în care Vulpița era însărcinată cu al treilea copil, ceea ce a dus la speculații din partea fostului ei soț despre paternitatea copilului.

După despărțire, Veronica a plecat din casa familială din Blăgești. Decizia ei a fost intens comentată, mulți acuzând-o că și-a abandonat familia. În urma despărțirii, Vulpița a început o nouă relație, iar copiii săi au rămas în grija lui Viorel. Totuși, noua relație nu a durat, partenerul ei găsindu-și fericirea alături de altcineva.

Pentru a începe din nou, Vulpița s-a mutat la Berlin, dar a revenit în România după câteva luni. Locuiește acum tot în Blăgești și a postat pe rețelele de socializare că stă cu familia sa.

„Înapoi acasă. Bine sunt, cu sora și fratele la mama și tata. Poza e de la frate, eu nu știam că face”, a scris ea pe Instagram.

### Cum arată și ce face Vulpița acum

În prezent, Vulpița trăiește alături de familia sa în Blăgești, încercând să-și construiască o viață liniștită alături de cei dragi. Aparițiile sale publice sunt rare, dar menține legătura cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare.

### Mirela Vaida: Opinie despre Vulpița și Viorel

Mirela Vaida, care a moderat emisiunea „Acces Direct”, a discutat despre Vulpița și Viorel în cadrul emisiunii online „Gând la gând cu Teo”. În ciuda criticilor primite de cuplu la nivel național, Mirela a mărturisit că a simțit milă pentru ei.

„Sentimentele mele reale au fost și le-am spus și atunci, pentru că a fost mult hate pe Vulpița (…) Eu am avut un sentiment de milă, și-ți spun de ce: pentru că noi râdem de niște personaje care ele nu sunt inventate, ele există.

Și nu sunt doar Vulpița și Viorel, cred că sunt vreo 40% din mulți români care nu au acces la educație, la un loc de muncă, la o perspectivă – nu, și atunci ce te aștepți?”, a precizat Mirela Vaida.

Aceasta a subliniat dificultățile cu care se confruntă un segment semnificativ al populației, inclusiv lipsa accesului la educație și oportunități de angajare, care contribuie la situația dificilă în care se află mulți oameni.