Oana Roman, enervată la culme, în vacanță. Vedeta vrea să îi învețe pe oameni cum să se comporte

Aflat în vacanță, Oana Roman a fost deranjată de comportamentul celor din jurul ei, lipsa de maniere a unora reușind să-i strice momentele de relaxare. Iată ce a supărat-o pe fiica lui Petre Roman.

### Vacanță cu Suprize Neplăcute

Oana Roman își dorea să petreacă o vacanță liniștită pe litoralul românesc alături de fiica ei, Isabela, și câțiva prieteni apropiați. Totuși, liniștea i-a fost tulburată de comportamentul unui turist într-o locație de pe malul mării.

### Comportamente Deranjante

În era tehnologiei, mulți oameni folosesc telefoanele mobile pentru a viziona conținut pe platformele de socializare precum Facebook, Instagram sau TikTok. Recent, Oana Roman s-a arătat deranjată de obiceiul multor persoane de a viziona videoclipuri pe telefon cu volumul la maximum, indiferent de locație.

„Oriunde te duci, că e la o terasă, că la o piscină, că la un restaurant, cred că se întâmplă și în transportul în comun. Oamenii au acest obicei de a lăsa sunetul telefonului dat la maximum și să se uite pe TikTok sau pe Facebook, și e foarte deranjant.(…) Eu prin postările mele încerc să și transmit ceva, un mesaj. Eu cred că despre asta este vorba când ai o comunitate care te urmărește, să le transmiți lucruri. Spuneam că trebuie să învățăm acești aceste reguli de bune maniere, de bază, și anume că atunci când suntem într-un loc public să avem grijă să nu vorbim cu telefonul dat pe speaker, să nu stăm într-o conversație video de față cu oamenii că poate pe cei din jur nu îi interesează ce discutăm noi”, a spus Oana Roman.

### Planuri de Educație în Eticheta Socială

Oana Roman a anunțat intenția de a crea cursuri video despre bunele maniere și comportamentul adecvat în public, pe care să le publice online pentru oricine dorește să le acceseze și să învețe.

„Există o lipsă și un vid foarte mare în legătură cu bunele maniere. M-am hotărât să fac niște cursuri video pe care să le pun undeva, și cine vrea să învețe și să înțeleagă, să le poată accesa fără să trebuiască să vină la cursuri. Sunt niște lucruri de bază pe care toată lumea ar trebui să le învețe și să le lăsăm copiilor pentru că dacă ei pleacă de acasă cu aceste lucruri vor știi să le folosească în continuare”, a mai spus Oana Roman.

Cu ajutorul acestor cursuri, Oana Roman speră să inspire o schimbare pozitivă și să contribuie la educația socială a celor interesați de îmbunătățirea manierelor în locurile publice.