Adelina Pestrițu și-a sărbătorit fiica cu o petrecere grandioasă în natură. Zeny a împlinit 6 ani: “Zilnic îi mulțumim bunului Dumnezeu”

Anul acesta, Adelina Pestrițu a organizat o petrecere impresionantă pentru aniversarea fiicei sale, Zenaida, alegând un loc pitoresc în natură, la un glamping situat în afara Bucureștiului.

Adelina a ținut să împărtășească cu urmăritorii săi de pe Instagram detaliile organizării, postând fotografii cu decorul ales și cu un candy bar apetisant, chiar înainte de începerea petrecerii.

Sărbătoarea a început chiar cu o seară înainte de ziua propriu-zisă, ocazie cu care invitații s-au bucurat de bezele topite, servite la lumina lumânărilor.

Tradiția familiei de a realiza o ședință foto anuală a continuat și de această dată, întreaga familie alegând să pozeze în pijamale în dormitor, cu micuța Zenaida ca punct central al fotografiei.

La finalul zilei, Adelina a postat un mesaj emoționant pe Instagram: „LA MULȚI ANI, Zeny! Fie ca îngerul tău păzitor să te ocrotească în fiecare moment al vieții tale, să-ți păstreze iubirea și credința. Ești zilnic motivul pentru care îi mulțumim bunului Dumnezeu. Suntem foarte mândri de tine și îți mulțumim că ne umpli inima în fiecare zi. Te vom iubi și te vom prețui toată viața!”