La 70 de ani, Jackie Chan sfidează îmbătrânirea. Actorul a decis să-și schimbe look-ul, ca să arate mai tânăr. Vezi cum a apărut recent în public.

Jackie Chan, veneratul actor cu o carieră de peste 150 de filme, continuă să impresioneze la 70 de ani prin forma fizică remarcabilă și un aspect întinerit. Celebrul actor a sărbătorit recent 70 de ani, iar în ciuda speculațiilor recente privind sănătatea sa, Chan rămâne un simbol al vitalității în industria cinematografică.

În urmă cu câteva luni, imagini ale actorului cu păr cărunt au circulat pe internet, provocând comentarii care îl descriau pe Chan ca fiind “îmbătrânit” și “fără vlagă”. Totuși, într-o apariție recentă în Montreal, Canada, unde filma pentru noua producție “Karate Kid”, Chan a arătat vizibil mai tânăr, cu părul vopsit și tenul întinerit, ceea ce sugerează posibile proceduri estetice.

Recent, Chan a fost văzut la un eveniment în Guangzhou, China, pentru lansarea filmului său nou, “A Legend”. În acest film fantasy din 2024, Jackie Chan interpretează rolul profesorului Fang, un expert în arheologie. Descoperirile făcute de studenții săi leagă artefactele găsite de textura jadului. Această descoperire îl conduce pe Fang și echipa sa într-o expediție către un templu ascuns în adâncurile unui ghețar, declanșând o aventură epică în timp.