De ce au divorțat Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană de 5 ori

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au avut o căsnicie marcată de numeroase încercări, incluzând cinci divorțuri de-a lungul a 12 ani. Relația lor a fost intens mediatizată, fiind adesea subiect de discuție în tabloidele din România.

La un moment dat, într-un interviu, Silviu Prigoană a explicat de ce relația lor a ajuns de atâtea ori în instanță. El a indicat că Adriana Bahmuțeanu pleca de acasă imediat după fiecare ceremonie de căsătorie, lucru care l-a determinat pe el să inițieze procedurile de divorț. După al patrulea astfel de episod, a urmat și ultimul divorț, când Adriana a plecat de acasă cu cei doi copii ai lor, Eduard și Maximus.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană acum sunt divorțați de 9 ani, dar legătura dintre ei rămâne puternică datorită celor doi copii. Adriana și-ar dori să îmbunătățească relația cu fostul ei soț pentru binele copiilor, însă Silviu preferă să mențină distanța, refuzând să comunice cu ea de aproape un deceniu.

În ciuda separării, Adriana Bahmuțeanu a exprimat dorința de reconciliere cu Silviu Prigoană, cel puțin în ce privește coparentalitatea: „M-aș împăca oricând cu domnul Prigoană, să fim părinți. Într-o relație de cuplu, nu, dar m-aș împăca oricând cu el, ca să fim părinții copiilor noștri, pentru că noi acum nu suntem împăcați. El refuză de 10 ani să vorbească cu mine, deși mă rog de el cu cerul și cu pământul să redevenim părinți”, a mărturisit Adriana într-un podcast recent.