Culiță Sterp se pregătește să își mărească familia. La trei ani de când fiul lui s-a născut, artistul a dat vestea cea mare despre al doilea copilaș

**Culiță Sterp și Daniela Iliescu își doresc o familie mai mare**

Acum trei ani, Daniela Iliescu și Culiță Sterp au devenit părinții unui băiețel sănătos, Milan, și de atunci au exprimat dorința de a-și extinde familia. În timp ce ambii sunt dornici de a avea mai mulți copii, ei aleg să lase lucrurile să se întâmple în mod natural.

**Culiță Sterp își exprimă dorința de a avea mai mulți copii**

Culiță Sterp a declarat că perioada în care a devenit tată a fost una extrem de fericită și împlinită pentru el. De asemenea, el și Daniela își doresc să adauge mai mulți membri în familie, artistul visând la cel puțin încă doi copii. Totuși, ei preferă să nu se grăbească și să aștepte ca lucrurile să decurgă de la sine, având încredere că, așa cum a fost binecuvântat cu primul copil, vor fi ajutați și în viitor.

**Mama Geta exprimă opinia sa despre alegerea de a nu avea copii**

În ultimii ani, tot mai multe femei aleg să nu aibă copii, o decizie care nu este pe placul tuturor, inclusiv al mamei lui Culiță Sterp, cunoscută sub numele de Mama Geta. Aceasta a transmis un mesaj critic la adresa celor care decid să nu aibă copii, exprimând că în trecut era mai greu să crești un copil din lipsuri, dar cu mai puține opțiuni și resurse.

Mama Geta a subliniat că, în vremea ei, femeile erau mai gospodărești și aveau mai puține resurse, dar reușeau să își îngrijească familiile cu ceea ce aveau. De asemenea, a comparat vremurile de atunci cu cele actuale, afirmând că, în prezent, mamele au la dispoziție mult mai multe ajutoare pentru creșterea copiilor și că, în opinia sa, alegerea de a nu avea copii este dificil de înțeles.