Culiță Sterp o pune la zid pe Carmen Sălciua. De la ce s-a reaprins conflictul: ”De ce nu vorbește despre bărbatul ei?”

## Reîncepe scandalul între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua?

### Declarații acide și răspunsuri aprinse

Se pare că tensiunile dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua nu s-au stins nici după aproape cinci ani de la divorț. Recent, scandalul dintre cei doi a fost reaprins de dezvăluirile făcute de Carmen într-un podcast. Aceasta a adus în prim-plan detalii despre mariajul lor, lucru care l-a enervat pe Culiță.

### Fericire în prezent, dar trecut tumultuos

Astăzi, Culiță Sterp este fericit alături de Daniela Iliescu, cu care are un fiu, Milan. Cu toate acestea, amintirile despre perioada în care a fost căsătorit cu Carmen de la Sălciua încă provoacă tensiuni. Culiță și Carmen au divorțat în 2019, dar declarațiile recente ale cântăreței despre mariajul lor au redeschis vechile răni.

### Podcastul care a stârnit furtuna

Invitată într-un podcast, Carmen de la Sălciua a discutat despre relația sa cu Culiță Sterp, dezvăluind aspecte necunoscute publicului. Aceasta a fost scânteia care a aprins mânia fostului ei soț, care nu s-a putut abține și a reacționat public.

### Mesajul acid al lui Culiță Sterp

Într-o declarație fermă, Culiță Sterp a subliniat că nu înțelege de ce fosta sa soție continuă să vorbească despre el, deși au trecut mulți ani de la despărțire. El a precizat că, dacă ar fi fost în locul actualului soț al lui Carmen, nu ar fi acceptat un astfel de comportament.

„Eu dacă am trecut peste și dacă au trecut atâția ani, că au trecut vreo 6-7 ani de când ne-am despărțit și nu mai avem treabă unul cu altul, ea de ce nu a trecut peste? De ce nu poate să uite trecutul? De ce nu poate să-și vadă de treaba ei, să-și vadă de familia ei, așa cum îmi văd eu. A fost atunci, a trecut, de ce să trăim în trecut, pentru că cel mai frumos e prezentul. (…) De ce nu vorbește despre bărbatul ei? De ce vorbește despre mine după atâția ani de zile?”

### Reacția publicului și impactul asupra celor implicați

Publicul a reacționat la aceste declarații, împărțindu-se în tabere susținătoare ale celor doi. Tensiunile dintre Culiță și Carmen arată cât de adânci sunt rănile lăsate de o relație care nu a avut un final fericit. Faptul că ambii și-au refăcut viețile nu a fost suficient pentru a încheia complet capitolul trecutului lor comun.

### Concluzie

Scandalul dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua arată cât de complicate pot fi relațiile și cât de mult pot influența trecutul și prezentul. Rămâne de văzut dacă cei doi vor reuși să îngroape definitiv securea războiului sau dacă tensiunile vor continua să izbucnească periodic. Indiferent de deznodământ, un lucru este cert: amintirile și sentimentele vechi încă au un impact major asupra vieților lor.