Am aflat ce semnifică noul tatuaj al lui Jador! Bogdan Mocanu dezvăluie secretul: „Voi fi acolo să râd de el mai târziu”

**Bogdan Mocanu dezvăluie detalii despre tatuajul lui Jador**

Jador a șocat recent cu un nou tatuaj care acoperă întreg brațul său drept. Deși a lăsat misterul asupra semnificației acestuia, WOWbiz a aflat câteva detalii interesante.

**Bogdan Mocanu povestește despre tatuajul lui Jador**

Se credea că Bogdan Mocanu a fost artistul care i-a realizat tatuajul lui Jador, dar se pare că lucrurile nu sunt așa cum păreau. Bogdan a oferit mai multe informații despre tatuaj și a exprimat părerea sa sinceră despre acest design.

„Eu nu am realizat tatuajul lui Jador. Din câte știu, el are scrisă pe brațul drept cele zece porunci. Personal, nu sunt încântat de tatuaj. Deși semnificația este frumoasă, estetica nu este pe gustul meu. Tatuajele de tip text au tendința de a se estompa în timp, iar peste câțiva ani nu va mai fi prea clar. Dar, bineînțeles, este alegerea lui și, dacă se va întâmpla asta, voi fi acolo să glumesc pe seama lui”, a spus Bogdan Mocanu pentru WOWbiz.

**Jador și noul său tatuaj**

Jador a arătat publicului noul său tatuaj și a profitat de ocazie pentru a-și cere scuze de la mama sa.

„Îmi pare rău pentru cum am arătat acum. M-am tatuat și am schimbat complet look-ul. Bucureștiul m-a schimbat. Mamă, iartă-mă! Știu că nu voi veni acasă în următoarele trei luni, dar asta este…”, a declarat Jador într-un videoclip postat pe conturile sale de socializare.