Cum arată Loredana fără fond de ten, rimel și efecte! Este prima dată când se prezintă așa în fața fanilor, fără pic de make-up

**Loredana Groza a ales să apară nemachiată în videoclipul său recent**

Loredana Groza a surprins plăcut publicul prin apariția sa nemachiată în cel mai recent videoclip, demonstrând că frumusețea sa depășește bariera vârstei. După o perioadă aglomerată cu numeroase concerte și evenimente, artista a decis să ia o pauză alături de fiica sa pentru a se relaxa și a se reîncărca. În această perioadă, Loredana a lucrat la o nouă piesă, însoțită de un videoclip care pune accent pe naturalețea și autenticitatea sa.

**Videoclipul „Let it Burn”**

În videoclipul piesei „Let it Burn”, Loredana apare fără machiaj, prezentându-se într-un mod natural și proaspăt. La 52 de ani, artista își demonstrează că frumusețea sa rămâne neschimbată, chiar și după decenii de carieră. Imaginile din videoclip, în care Loredana își aplică machiajul treptat, subliniază faptul că vârsta este doar un număr și că adevărata frumusețe vine din interior.

**Reacțiile fanilor**

Pe contul său de Instagram, Loredana a împărtășit fragmente din videoclipul său, inclusiv scenele în care apare nemachiată. Fanii au reacționat pozitiv, lăudând naturalețea și frumusețea artistei. Comentarii precum „Ești superbă, Lory!” și „Frumoasă și elegantă” au fost doar câteva dintre aprecierile primite.

**Despre despărțirea de Andrei Boncea**

Într-un recent podcast moderat de Mihai Morar, Loredana Groza a vorbit despre despărțirea de Andrei Boncea, partenerul său de lungă durată. Căsătoriți din 1998 și având o fiică acum adultă, cei doi au trecut printr-o separare care a devenit subiect de discuție publică. Loredana a ales să abordeze acest subiect după o perioadă de tăcere, menționând că nu se lasă afectată de opiniile externe.

„Eu știu care este adevărul meu și nu mă interesează ce spun alții. Este ușor să critici și să arunci cu noroi, dar eu aleg să îmi conserv energia și să continui să merg înainte,” a declarat Loredana în cadrul podcastului.

Astfel, Loredana Groza a demonstrat că este nu doar o artistă de succes, ci și o persoană care știe să își gestioneze atât cariera, cât și aspectele personale ale vieții sale.