„Îmi aduc aminte agitația, râsetele.” Dana Rogoz și Radu Dragomir au împlinit 12 ani de căsnicie. Cum arăta actrița în ziua cununiei

**Dana Rogoz și Radu Dragomir marchează 12 ani de căsătorie**

Dana Rogoz și Radu Dragomir, cunoscuți pentru soliditatea relației lor, sărbătoresc cu bucurie 12 ani de căsnicie. Împreună din 2012, au doi copii, Vlad și Lia, și mai au un fiu dintr-o căsnicie anterioară a regizorului, pe nume Barbu.

**12 ani de căsnicie: Dana Rogoz sărbătorește cu emoție**

Pentru a celebra acest moment special, Dana Rogoz a împărtășit pe rețelele sociale mai multe fotografii nostalgice din ziua căsătoriei lor. Actrița a rememorat emoțiile și fericirea din acea zi și a descris atmosfera veselă care a însoțit evenimentul: „Azi se împlinesc 12 ani de când am spus ‘DA’ cu toată inima. Privind aceste fotografii, îmi amintesc cu drag de agitația și bucuria de atunci, și nu pot să nu mă bucur de aceste momente de neuitat!”

Deși nu au reușit să celebreze astăzi, Dana și Radu plănuiesc să sărbătorească pe 14 iulie, ziua cununiei religioase, și sunt hotărâți să continue să se bucure de fiecare an petrecut împreună.

**20 de ani de relație: Dana Rogoz și Radu Dragomir au avut o aniversare specială**

În luna mai, cuplul a sărbătorit două decenii de relație, iar Dana a împărtășit detalii despre această realizare importantă: „După 20 de ani împreună, avem două copii minunați, o casă veche pe care am renovat-o, o altă casă în Viscri pe care am salvat-o și o ‘căsuță pe roți’ cu care am explorat locuri inedite. Am colaborat la filme și am călătorit în toată lumea, creând amintiri de neprețuit. Ne-am sărbătorit aniversarea cu o ieșire la film în familie și am avut parte de o surpriză plăcută cu lumânările într-o înghețată, mulțumită ajutorului oferit de oameni binevoitori.”

Dana și Radu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „La Bloc”, unde Radu era regizor. Pe lângă viața personală, ei colaborează și profesional. Dana a jucat într-un film regizat de Radu, „Mo”, care abordează un subiect serios și a fost inspirat de un caz mediatizat.