Brigitte Pastramă și-a pus sufletul pe tavă! Vedeta a făcut mărturisiri fără perdea despre relația pe care o are în prezent cu fiul său

**Brigitte Pastramă și Fiul Său Robert: Reconciliarea Anului și Noutăți de la Dubai**

Brigitte Pastramă a adus vești surprinzătoare în legătură cu fiul ei, Robert Sfăt, după o perioadă de tensiuni și conflicte. Recent, vedeta a oferit detalii exclusive despre situația fiului său și despre viața sa în Dubai, în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”.

**Brigitte Pastramă și Fiul Său: O Relație Refăcută**

Brigitte a dezvăluit că Robert Sfăt, fiul ei, are acum o viață stabilă și prosperă. „Fiul meu a primit un apartament la 18 ani și în prezent lucrează într-o companie internațională în Olanda, unde se află de un an,” a spus Brigitte. Aceasta a subliniat cât de important a fost pentru ea să contribuie la începutul unei cariere de succes pentru Robert, în ciuda dificultăților anterioare.

**Viața în Dubai: Motive și Provocări**

Brigitte a discutat despre motivele pentru care s-a mutat în Dubai, subliniind că mutarea a fost în principal pentru a susține studiile fiicei sale, Sara. „Am decis să locuiesc în Dubai până când Sara finalizează școala. Florin și cu mine ne vom împărți timpul între România și Dubai în funcție de afacerile noastre. Nu avem planuri concrete pentru carierele noastre acolo în acest moment, dar ne vom adapta la situație,” a explicat Brigitte.

Ea a adăugat că procesul de stabilire în Dubai a fost dificil, dar a fost sprijinită de credința sa și de ajutorul comunității religioase din Emirate. „A fost o perioadă dificilă să găsesc o locuință și să îmi organizez viața acolo, dar ajutorul comunității penticostale mi-a fost de mare folos,” a mărturisit ea.

**Probleme de Sănătate în Familie**

Brigitte a menționat și că, din păcate, nu poate aduce mama sa în Dubai din cauza problemelor de sănătate grave ale acesteia. „Nu pot să o aduc aici pe mama, deoarece ea se confruntă cu probleme de sănătate serioase,” a adăugat Brigitte.

Această perioadă de reconciliare și schimbări majore în viața sa marchează un nou capitol pentru Brigitte Pastramă și familia ei, iar fanii așteaptă cu interes următoarele evoluții.