Eva Măruță și-a făcut debutul în muzică și cântă alături de mama sa și un invitat surpriză ! Cum sună primul ei single „Praf de stele”

**Eva Măruță, În Vârful Carierei la Doar 9 Ani: Lansează Primul Single alături de Mama sa și What’s Up**

La doar 9 ani, Eva Măruță se bucură de realizări remarcabile. Cu un premiu pentru performanțe cinematografice și aproape 500.000 de urmăritori pe Instagram, micuța vedetă continuă să impresioneze.

**Primul Single și Videoclipul său**

Recent, Eva Măruță a lansat primul său single, „Praf de Stele”, colaborând cu mama sa, Andra, și cântărețul What’s Up. Melodia a fost primită cu entuziasm, iar videoclipul a adunat în doar două zile peste 290.000 de vizualizări.

Eva a împărtășit cu bucurie emoțiile sale legate de piesă: „Versul ‘În fiecare seară, mama mea dă cu praf de stele în părul meu’ mi-a plăcut foarte mult. M-am îndrăgostit de piesă din prima și am fost extrem de fericită când am aflat că vom filma un videoclip. A trecut un an de la înregistrarea piesei și între timp am apărut și în filmul ‘Tati Part-Time’. Abia așteptam să împărtășesc piesa cu voi și sper să vă placă!”

**Susținerea Familiei**

Andra, mama Evei, a vorbit despre susținerea necondiționată pe care i-au oferit-o părinții săi în drumul său artistic: „Părinții mei au crezut în mine și m-au sprijinit întotdeauna, chiar și atunci când alții îmi spuneau că ar trebui să mă concentrez doar pe școală. Încrederea lor în mine m-a făcut să cred în visurile mele. Acum, ca mamă, îmi doresc să îmi cresc copiii la fel, oferindu-le sprijinul și încurajarea de care au nevoie pentru a-și urma visele.”

**Mesajul piesei și Reacțiile Publicului**

„Praf de Stele” promovează un mesaj de încurajare și iubire, inspirând atât copii cât și adulți. Reacțiile din partea internauților au fost entuziaste:

– „O piesă care încurajează susținerea visurilor copiilor. Frumos și emoționant!”
– „Un cântec plin de culoare și optimism. Părinții sunt cheia succesului copiilor lor!”
– „Superb! Mulțumim pentru melodie și pentru că ne-ați arătat frumusețea relației mamă-fiică!”
– „Eva, ai o voce minunată! Continuă să strălucești și să ne inspiri!”

Fanii au lăudat performanța Evei și a mamei sale, apreciind talentul și mesajul pozitiv al piesei „Praf de Stele”.