Lora și Ionuț Ghenu fac nuntă cu 300 de invitați. “Nu îmi vine să cred că se întâmplă în două luni”.Ce artiști cântă la petrecere.

**Lora și Ionuț Ghenu se pregătesc intens pentru nunta lor, programată pentru 5 octombrie**, prima sâmbătă liberă disponibilă pentru ei. Evenimentul va fi unul de amploare, cu aproximativ 300 de invitați, iar Lora a oferit detalii despre organizarea nunții în cadrul unui interviu recent.

Artista și partenerul ei intenționează să aibă o ceremonie religioasă deosebită, după ce planurile lor au fost amânate din cauza pandemiei. După 9 ani de relație, aceștia sunt entuziasmați să își unească destinele. Pregătirile sunt în plină desfășurare, iar Lora a menționat că recent a fost la cumpărături pentru materialele necesare rochiei de mireasă, simțind că totul devine din ce în ce mai real.

**Lora va purta două rochii de mireasă**, ambele create de prietena ei, designerul Alexandra Calafeteanu. Una dintre rochii va fi pentru ceremonia religioasă, iar cealaltă pentru petrecere. Lora a spus că este posibil să adauge și o a treia rochie, tot de la un brand românesc, dar că încă trebuie să confirme detaliile. Ceremonia civilă va avea loc într-o zi separată și va fi un eveniment mai intim.

În ceea ce privește alegerea nașilor, Lora și Ionuț au optat pentru două perechi, având în vedere că, după o relație de lungă durată, ar fi fost potrivit să aibă mai multe cupluri. Aceștia nu sunt implicați în industria de divertisment.

**Petrecerea de nuntă va avea loc într-o locație de lângă București**, iar Lora a subliniat că dorește să se bucure din plin de fiecare moment. Ea a menționat că nu este de acord cu tradiția “furtului miresei” și preferă să se concentreze pe distracția de la petrecere.

Invitațiile au fost deja trimise, iar programul artistic va include o serie de colegi din breaslă. Nicolae Botgros și orchestra sa vor aduce folclorul la nuntă, iar Connect-R și Florin Ristei sunt de asemenea invitați să participe. Lora a menționat că detaliile finale ale programului sunt încă în lucru, având în vedere programul încărcat al artiștilor.

**Pentru verighete, Lora și Ionuț au ales să le procure din străinătate**, având în vedere că vor merge în Anglia pentru a le alege de la Tiffany și că mirele ar putea opta pentru un costum Tom Ford. De asemenea, vor căuta un costum pentru Ionuț în Florența. Lora a declarat că își dorește ca verighetele să fie simple, elegante și cu un mesaj frumos gravat în interior. Cu toate acestea, ea este entuziasmată și emoționată, având în vedere că nunta se apropie rapid și că va aduna în jur de 300 de invitați.