Mama Cristinei, nouă replică dură pentru Andrei Rotaru. Ce a scris pe internet după noile imagini cu Diandra

**Reacția mamei Cristinei față de comportamentul lui Andrei Rotaru și detalii despre noul sezon „Insula Iubirii”**

Mama Cristinei a lansat un nou mesaj critic la adresa lui Andrei Rotaru, reacționând la recentele evenimente de la „Insula Iubirii”. Ea și-a exprimat confuzia față de comportamentul acestuia și a pus la îndoială alegerile sale sentimentale.

„Îmi pun întrebarea: care este etica de viață care sugerează că trebuie să îți găsești fericirea alături de prima persoană întâlnită după 10 ani de căsnicie? Unde se află, în acest context, soția ta de 10 ani? Nu cumva ai devenit irelevant? Ea îți oferă valoare, iar fără ea, ești lipsit de importanță,” a scris mama Cristinei.

Radu Vâlcan, gazda reality show-ului „Insula Iubirii”, a adus și el un mesaj despre importanța înțelegerii și acceptării. „Curajul de a fi autentici în fața întregii țări este de admirat. Povestirile lor vor servi drept inspirație pentru mulți. Oamenii trebuie înțeleși, nu judecați. Prin înțelegere, devenim mai buni!” a declarat Vâlcan.

Noul sezon „Insula Iubirii” se pregătește să testeze noi cupluri, oferindu-le oportunitatea de a răspunde unor întrebări cruciale despre relațiile lor. „Sunt meniți să fie împreună?” și „Trăiesc o iubire adevărată sau este doar o flacără temporară?” sunt doar câteva dintre întrebările care vor fi explorate în cadrul show-ului.

Concurenții vor avea la dispoziție 21 de zile pentru a se confrunta cu tentații intense și pentru a testa puterea relațiilor lor. Ce concluzii vor trage după această experiență? Răspunsurile vor fi dezvăluite începând cu 15 iulie, în fiecare luni, marți și miercuri, la Antena 1. Două resorturi de lux din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, vor fi locul în care cuplurile vor decide dacă vor lăsa tentațiile să le influențeze relația.