Raluca Bădulescu și-a făcut bagajul și a plecat de acasă, de 7 luni.A dezvăluit abia acum motivul REAL al deciziei

**Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu la un eveniment monden**

În seara de 15 mai, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au fost prezenți împreună la un eveniment de marcă din Capitală. Relația lor de lungă durată și strânsă prietenie sunt bine cunoscute, iar legătura dintre ei a rămas constantă de-a lungul timpului. În cadrul evenimentului, Raluca Bădulescu a acordat un interviu exclusiv în care a discutat despre posibila sa participare la emisiunea „Asia Express” alături de Cătălin Botezatu.

**Raluca Bădulescu despre o potențială colaborare în „Asia Express”**

Raluca Bădulescu, apreciată și cunoscută în lumea showbizului românesc, a fost întrebată dacă ar fi interesată să participe la „Asia Express” alături de Cătălin Botezatu. La 48 de ani, cunoscută pentru stilul său impecabil, Raluca a răspuns sincer:

„Oh, nu aș putea face asta! Ar fi imposibil pentru mine din câteva motive. Fumez două pachete de țigări pe zi și nu pot trăi fără Coca-Cola, pe care o am mereu la mine. De obicei, la evenimente se consumă băuturi sofisticate, dar eu mă limitez la Cola. Aș suferi un adevărat sevraj dacă aș merge la „Asia Express”!”

**Detalii despre apartamentul închiriat de Raluca Bădulescu**

Raluca Bădulescu locuiește în prezent într-un apartament închiriat în zona de nord a Bucureștiului, în Pipera. Deoarece locuința este în renovare, ea a fost nevoită să se mute temporar. Raluca a clarificat câteva speculații legate de situația ei locativă:

„Plătesc chirie pentru un apartament în nordul Bucureștiului și sunt mereu pe drum cu geamantanul în mână. Lucrez la renovarea apartamentului de aproximativ șapte luni, dar timpul meu este limitat, așa că procesul de redecorare se desfășoară mai lent. De asemenea, cineva online a menționat că am doar trei perechi de pantofi, dar aceștia erau doar cei pe care îi aveam la acel moment,” a explicat Raluca Bădulescu.