Maria Constantin recunoaște că a fost înșelată în propria casă. A iertat, dar i-a pus partenerului o condiție

**Maria Constantin vorbește despre trădările din relația cu Marcel Toader și despre lecțiile învățate**

Maria Constantin a deschis recent discuția despre experiențele dificile din viața sa amoroasă, inclusiv despre trădările din relația cu Marcel Toader. Artista a recunoscut că a trecut prin momente dificile și a explicat cum a gestionat situația.

**Maria Constantin își povestește experiența legată de infidelitățile din relația cu Marcel Toader**

Într-un recent podcast, Maria Constantin a dezvăluit detalii despre infidelitățile pe care le-a experimentat în relația cu Marcel Toader. Artista a povestit că, în perioada în care au locuit împreună, fostul său partener aducea adesea alte femei în casa lor.

Maria a subliniat că, deși l-a iubit pe Marcel, respectul în relație s-a deteriorat odată cu infidelitățile repetate. „Chiar l-am iubit, dar relația noastră s-a deteriorat din cauza lipsei de respect. Deși am acceptat multe lucruri, infidelitățile nu aveau ce căuta în casa noastră. Erau momente când primeam poze de la el cu alte femei, chiar din casa noastră. I-am spus că prefer să plătesc o cameră de hotel, dar nu în casa noastră. Nu mi-a plăcut niciodată să găsesc urme ale altor persoane în casa noastră,” a declarat Maria Constantin în podcastul „Gând la Gând cu Teo”.

**Maria Constantin vorbește despre propria infidelitate**

Maria Constantin a recunoscut că, în perioada relației, a fost și ea infidelă, dorind să experimenteze această situație pentru a înțelege mai bine dinamica relației. „Am fost într-o relație serioasă și am vrut să experimentez și eu, să văd cum este să înșeli. A fost prima dată când am făcut asta, dar acum sunt căsătorită și am învățat multe din acea experiență,” a adăugat Maria.

**Cum s-au întâlnit Maria Constantin și Marcel Toader**

Maria Constantin a explicat că, la momentul în care l-a cunoscut pe Marcel Toader, era într-o perioadă vulnerabilă. Ea a descris cum a fost influențată de Marcel, care i-a propus să se prezinte ca fiind într-o relație pentru a-i facilita intrarea în lumea televiziunii. „Am fost la un eveniment la Suhaia, unde primarul m-a întrebat ce îmi doresc. Am spus că vreau să ajung la televiziuni. Primarul m-a pus în contact cu Marcel Toader, care mi-a propus să facem o relație publică. La început, totul a fost o minciună pentru a-mi facilita aparițiile. Marcel era un bun manipulator, iar dacă aș fi consultat un specialist, poate că nu am fi ajuns la căsătorie,” a încheiat Maria Constantin.