Lidia Fecioru: Persoanele de care trebuie să te ferești pentru a-ți asigura bunăstarea în viață

### Lidia Fecioru: Persoanele și Obiceiurile de care Să Te Ferești pentru a-ți Asigura Bunăstarea

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne împărtășește sfaturi prețioase despre oamenii pe care ar trebui să-i ținem la distanță și obiceiurile de care ar trebui să scăpăm, dacă dorim să ne fie bine în viață.

#### Persoane de Evitat

„Nu țineți supărarea pe oameni. Țineți distanța! Supărarea îți fură fericirea. Distanța este cea mai importantă,” spune Lidia Fecioru. Ea subliniază importanța de a nu deveni prieteni cu oameni morocănoși, deoarece aceștia pot avea un impact negativ asupra stării noastre de bine.

„Oamenii, dacă și-ar vedea în oglindă, în loc de față, caracterele, mulți s-ar speria și nu s-ar mai uita în oglindă în viața lor,” adaugă bioenergoterapeutul, subliniind ideea că adesea caracterul unei persoane poate fi mult mai revelator decât aspectul fizic.

#### Obiceiuri care Te Țin departe de Fericire

Lidia Fecioru a dezvăluit la Antena 3 un top al lucrurilor care ne împiedică să fim fericiți. „Foarte multe le facem chiar voluntar pentru că ne creăm obiceiuri și spunem: sunt conștientă, dar e un obicei de-al meu. Sunt conștientă că greșesc, dar asta mi-e obiceiul. Își caută o scuză sau nu vreau. Știi că omul când nu vrea e mai rău decât atunci când nu poate.”

Fecioru sugerează că trebuie să scăpăm de aceste obiceiuri și să ne uităm la viața noastră ca la o tablă de șah. „Se spune că în șah există o mișcare care este decisivă și e cel mai greu de făcut. Așa și noi.”

#### Confirmarea și Energiile Negative

„Căutând confirmarea celor din jurul nostru, vor veni și alte lucruri care ne vor enerva și vom deveni negativiști, adunând energiile de la fiecare persoană. Pentru că cineva nu ne dă aprobarea și noi ne enervăm și devenim ciudoși. Dacă vrei să întrebi pe cineva, întreabă doar informativ, dar în rest, vezi tu ce vrei. Tu, în interiorul tău.”

#### Lipsa de Răbdare și Armonia Sufletească

„Mai există o chestie unde noi nu avem răbdare și nu ne găsim armonia sufletească. Se spune că un om este agresiv verbal și fizic din propria lui nefericire. Pentru că este nefericit în interiorul lui. Și atunci propria lui nefericire îl face să fie nervos, să fie iritat, să se enerveze pe toată lumea.”

#### Schimbarea Stării Interioare

Pentru a schimba această stare, Fecioru sugerează: „Trebuie să o conștientizăm. Trebuie să analizăm sufletul nostru și să aducem armonia în sufletul nostru. Trebuie să învățăm să nu ne deranjeze nimicurile. În momentul în care începe să nu îi mai deranjeze nimicurile, oamenii vor fi fericiți.”

Fecioru a primit numeroase mărturii de la oameni care i-au transmis că sfaturile ei le-au schimbat viața în bine. „Foarte mulți oameni care se uită la noi îmi povestesc și vă transmit și vouă ce mi-au transmis ei: că la foarte multă lume le-am schimbat viața. În bine. Ceea ce este perfect.”

### Concluzie

Lidia Fecioru ne învață că pentru a ne asigura bunăstarea și fericirea în viață, trebuie să evităm oamenii morocănoși și să renunțăm la obiceiurile negative. Menținerea unei distanțe sănătoase de persoanele care ne aduc energie negativă și conștientizarea și schimbarea propriilor noastre comportamente sunt pași esențiali către o viață armonioasă și fericită.