Marcel de la Insula Iubirii are o iubită superbă. Cu ce se ocupă tânăra

### Marcel, Cunoscut ca Maluma de România, și Povestea sa de Iubire

Marcel a devenit cunoscut de o țară întreagă în urma participării la emisiunea „Insula Iubirii”, unde a avut rolul de ispită. Replicile sale pline de umor și originalitate l-au făcut celebru, ducând la apariția a numeroase glume pe internet. Deși aparițiile sale la televizor sunt relativ recente, expresiile precum ”sumpset” și ”chulo” au devenit virale, iar Marcel este acum un personaj bine cunoscut pe rețelele de socializare. Totuși, puțini știu despre viața sa personală și despre frumoasa sa iubită, Armina Grigoraș.

### Cine Este Iubita lui Marcel

Marcel, sau Maluma de România, și-a găsit fericirea alături de Armina Grigoraș. Deși a încercat să se apropie de Maria în timpul șederii în Thailanda pentru emisiunea de la Antena 1, după finalizarea show-ului, Marcel și-a găsit dragostea alături de Armina. Relația lor a început la sfârșitul lunii mai și pare să fie cât se poate de serioasă, idila lor durând deja de două luni.

Armina Grigoraș este originară din Timișoara și este foarte activă pe rețelele de socializare, având peste 40.000 de urmăritori pe Instagram. În descrierea profilului ei, Armina menționează că este model și că lucrează în imobiliare în Dubai, ceea ce demonstrează că este nu doar frumoasă, ci și orientată spre afaceri.

### Cu Ce se Ocupă Marcel

Marcel, faimosul participant de la „Insula Iubirii”, s-a stabilit în urmă cu mai mulți ani în Tenerife, unde a lucrat ca ospătar. Înainte de asta, a locuit o perioadă în Anglia. Cu banii strânși în străinătate, Marcel și-a cumpărat o vilă în București, amenajată astfel încât să îi amintească de insulele exotice. Vila dispune de piscină, saună, jacuzzi și o curte generoasă, fiind perfectă pentru petreceri cu prietenii. Marcel a mărturisit că are și o casă în Tenerife, unde locuiește cea mai mare parte a timpului.

”Nu plătesc chirie. Mi-am cumpărat casă să mă simt ca la Tenerife. Am piscină, jacuzzi, saună. Aici e un view superb ca să vezi ‘sumpsetul’”, a spus Marcel de la Insula Iubirii, potrivit VIVA!

### Vila din București

Vila lui Marcel din București este spațioasă și modernă. Are trei dormitoare, mobilate în stil minimalist, iar dormitorul matrimonial are baie proprie. Livingul este de tip open-space și comunică cu bucătăria, oferind o suprafață generoasă. Interiorul este decorat în nuanțe de crem, alb și negru, având un aspect aerisit și elegant.

Marcel și Armina par să formeze un cuplu solid, bucurându-se de viață împreună și împărtășind momente frumoase pe rețelele de socializare. Succesul său la „Insula Iubirii” și relația cu Armina îl mențin pe Marcel în atenția publicului, consolidându-i statutul de vedetă în România.