Momente crâncene pentru Mirela Vaida. A ajuns de urgență la spital cu fiul ei cel mic. Ce i s-a întâmplat: „La camera de gardă”

Mirela Vaida a informat recent pe fanii săi că a fost nevoită să se prezinte de urgență la spital cu fiul ei. Prezentatoarea a postat o fotografie cu cel mic, dar nu a oferit detalii suplimentare despre motivul vizitei lor.

În imagine, fiul Mirelei Vaida se poate observa așteptând consultația într-un spațiu amenajat special pentru copii, cu un fundal vesel, decorat cu norișori și steluțe, menit să le ofere un ambient confortabil.

„La camera de urgență… Așa e cu copiii”, a comentat vedeta despre fotografia postată.

Anterior, Mirela Vaida a avut parte de o situație similară acum aproximativ o lună, când fiica ei, Carla, a avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza unor dureri de cap și amețeli. În acel moment, vedeta a fost alături de fiica ei pentru diverse investigații medicale.

„Am petrecut o săptămână internată la Spitalul de Copii „Victor Gomoiu” din București, alături de fetița mea, Carla, care acuza dureri de cap și amețeli. Am efectuat investigații complete la diferite specialități: Neurologie, CT, ORL, Audiologie, Gastroenterologie, etc. E dureros pentru orice părinte să vadă copiii bolnavi. Totuși, am fost plăcut surprinsă de energia pozitivă din acest spital. Este un exemplu de cum ar trebui să arate toate spitalele de stat: curate, primitoare, cu personal medical profesionist și empatic. O asemenea atmosferă îți oferă un sentiment de liniște și speranță. Mulțumesc întregii echipe medicale pentru dedicare și profesionalism în îngrijirea pacienților!” a scris Mirela Vaida la acea vreme.