Cum arată acum Cristina Munteanu, fosta membră a trupei AS XX. Blondina nu a uitat nici acum accidentul în urma căruia și-a pierdut colegul

Cristina Munteanu a fost o prezență marcantă pe scena muzicală din România în urmă cu 25 de ani, cunoscută pentru debutul său cu trupa AS XX. Cu toate acestea, cariera ei a fost scurtă, iar în toamna anului 2000 a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Retragerea sa a fost motivată de tragicul accident în care colegul său, Ciprian Pantelimon, și-a pierdut viața.

AS XX a fost una dintre trupele de top în anii ’90, având inițial trei membri. La data de 24 septembrie 2000, Cristina Munteanu și Ciprian Pantelimon au fost implicați într-un accident de circulație devastator, care a dus la decesul lui Pantelimon, la doar 21 de ani. Impactul emoțional al acestui eveniment a fost profund pentru Cristina Munteanu, determinând-o să renunțe la cariera muzicală și să se retragă în Italia, unde a început o nouă viață.

Cum arată Cristina Munteanu după 25 de ani de la debutul trupei AS XX
Trupa AS XX a lăsat o amprentă importantă asupra muzicii dance din anii ’90. După tragedia din 24 septembrie 2000, Cristina Munteanu s-a retras din muzică și s-a stabilit în Italia, unde și-a construit o familie și a deschis o afacere.

Cristina Munteanu a recunoscut că recuperarea emoțională a fost extrem de dificilă, iar trauma pierderii fostului său coleg de trupă este o rană care nu va dispărea niciodată. Deși nu a urmat terapie profesională, recunoaște că a avut parte de coșmaruri legate de acel eveniment tragic, dar se simte mai bine acum.

„A fost extrem de greu. După accident, am simțit că mi s-a luat totul, dar viața m-a dus pe un alt drum. Recuperarea a fost foarte dificilă; au fost două luni de suferință intensă, dar am început să mă recuperez treptat. Este o durere care nu va dispărea niciodată. Nu am urmat terapie, dar sunt recunoscătoare că acum mă simt mai bine,” a spus Cristina Munteanu.

În prezent, Cristina Munteanu a exprimat dorința de a reveni în România și de a-și relansa cariera muzicală după aproape 24 de ani de absență. Stabilită în Italia cu familia sa și deținând un bar, artista a menționat că se simte bine în Italia, dar că dorința de a reveni acasă este puternică.

„Sărbătorile de iarnă sunt întotdeauna frumoase aici, dar nu se compară cu atmosfera de acasă. Când voi considera că este momentul potrivit, voi reveni în România,” a adăugat Cristina Munteanu.