Ilinca Vandici, sinceră după divorț: „În genul acesta de căsătorie nu cred!”La ce se referă vedeta?

După ce Virgil Ianțu a anunțat că s-a logodit cu partenera sa, Roxana, după două decenii de relație, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au comentat vestea importantă. Cei doi, care au o fiică de 19 ani, Jasmina, și-au exprimat bucuria pentru viitorul eveniment.

Virgil Ianțu a propus să se căsătorească pentru prima dată cu Roxana la nașterea fiicei lor, însă din diverse motive nu au reușit să oficializeze căsătoria. Acum, ei își doresc să își unească destinul într-o ceremonie intimă, la care vor participa doar cei mai apropiați.

Teo Trandafir a fost vizibil emoționată de gestul romantic al lui Virgil Ianțu. În stilul său caracteristic, prezentatoarea a comentat în emisiunea „Follow Us”, pe care o co-prezintă cu Ilinca Vandici la Kanal D 2:

„Se căsătorește după 20 de ani! Și-a cerut partenera în căsătorie cu 19 ani în urmă, dar acum a venit momentul să reînvie acel gest. Evenimentul este minunat și mă bucur pentru ei. Fac glume, că nu știu cum să gestionez emoția în aceste momente, fiindcă pe mine nu mă cere nimeni de nevastă,” a spus Teo Trandafir.

Ilinca Vandici a adăugat: „Am crezut că ai o afecțiune specială pentru Virgil, de aceea erai așa. Le dorim casă de piatră și multă fericire!”

În contextul comentariilor despre căsătorie, Ilinca Vandici a explicat că nu mai crede în importanța formalităților legale. „Mi se pare superb ce fac ei. Pot să spun că nu mai cred în căsătorie ca instituție. În urmă cu 19 ani, când Virgil a dorit să se căsătorească religios, a fost nevoie de formalități legale, iar Virgil a simțit că nu e nevoie de un certificat pentru a avea binecuvântarea lui Dumnezeu. Cred că relația lor de 20 de ani spune mai mult decât orice act formal, dar mă bucur că aleg să facă și acest pas,” a declarat Ilinca Vandici.