Jador a comis-o din nou! Mesajul pe care manelistul l-a transmis pe rețelele de socializare

Jador a stârnit din nou atenția! Manelistul a făcut un anunț surprinzător pe rețelele de socializare, imediat după ce și-a adăugat un nou tatuaj pe braț.

Jador, un artist extrem de popular în România, a ales să împărtășească această schimbare importantă din viața sa cu fanii săi, având în vedere că este foarte activ pe platformele sociale.

Într-un mesaj neobișnuit, artistul a scris simplu „Îmi pare rău” în descrierea videoclipului în care arată noul său tatuaj, generând curiozitate și speculații printre urmăritorii săi.

Cu umorul caracteristic, Jador a comentat despre decizia sa de a nu vizita mama sa în următoarele luni din cauza noii sale tatuaje. El a adresat un mesaj de iertare pentru mama sa, explicând: „După cum vedeți, m-am tatuat destul de serios. Mă simt ca și cum m-aș fi boschetarit rău. Mamă, iartă-mă! Știu că nu voi veni acasă timp de trei luni, dar asta e…”

Într-o întorsătură neașteptată, Jador a clarificat recent unele comentarii anterioare despre fosta sa parteneră, Oana Ciocan. După ce a declarat că nu a iubit-o cu adevărat, artistul a revenit asupra afirmațiilor sale, subliniind că a avut sentimente profunde pentru ea și că îi poartă un mare respect. „Am vorbit despre Oana cu puțin respect și îmi pare rău pentru asta. Am spus că dacă o iubeam, rămâneam cu ea. Adevărul este că am iubit-o foarte mult și merită tot respectul. A fost o parte importantă din viața mea și îi port respect,” a transmis Jador în mesajul său de reconciliere.

În concluzie, Jador a demonstrat încă o dată că este un artist cu un caracter complex și că este dispus să își exprime sincer sentimentele și regretele, chiar și în fața publicului său.