Decizia neașteptată luată de Alexandra de la „Casa iubirii”, după ce Patrick a refuzat-o definitiv! Fanii sunt îngrijorați

După recentul incident, Alexandra a ales să dezactiveze comentariile de pe contul său de Instagram. Această decizie a stârnit speculații printre fani, care cred că măsura ar fi fost luată fie din cauza comentariilor legate de Patrick, fie din cauza mesajelor negative primite recent.

Alexandra, cunoscută din emisiunea “Casa iubirii”, nu a explicat public motivul acestei decizii, dar fanii sunt îngrijorați de starea ei emoțională și sugerează că totul ar putea fi legat de refuzul lui Patrick de a continua orice formă de relație romantică.

Recent, Patrick și Alexandra au avut o discuție în camera roșie, în urma căreia Patrick a declarat că nu își dorește o relație sentimentală cu ea, ceea ce a dus la decizia Alexandrei de a bloca comentariile pentru a evita criticile.

Înainte de a intra în “Casa iubirii”, Alexandra a venit cu intenția de a-l reconquista pe fostul său iubit, Gagea. Totuși, s-a dovedit că a fost atrasă de Patrick, care, în cele din urmă, nu împărtășește aceleași sentimente.