Denise Rifai, reacție neașteptată după ce David Popovici a ieșit pe locul 3 la proba de 100 m liber. Ce mesaj i-a transmis prezentatoarea? Fanii au reacționat imediat

Denise Rifai a transmis un mesaj de felicitare pentru înotătorul român David Popovici, care a câștigat medalia de bronz la proba de 100 m liber în data de 31 iulie 2024.

Într-o postare recentă, Denise Rifai l-a lăudat pe Popovici, exprimându-și aprecierea pentru performanța acestuia. „Felicitări pentru bronz, David! Ai strălucit!” a fost mesajul vedetei, care a fost publicat pe o platformă de socializare.

David Popovici a obținut medalia de bronz cu un timp de 47,49 secunde în finala de la 100 metri liber la Jocurile Olimpice. Acesta a mai câștigat și medalia de aur la proba de 200 metri liber.

Înainte de competiție, Popovici a vorbit despre emoțiile sale, subliniind că nu a putut evita tracul înainte de finală. „Este imposibil să nu simți emoții înainte de finală. În semifinală, am fost extrem de agitat și concentrat. Toți sportivii se simt astfel înainte de competiție”, a declarat Popovici.

Deși a fost o competiție strânsă, Popovici a demonstrat încă o dată că este unul dintre cei mai valoroși înotători la nivel mondial.