Iancu Sterp și Denisa Coțolan au plecat în vacanță, înainte de nuntă. Ce destinație de relaxare au ales cei doi. Marele eveniment este tot mai aproape

Timpul trece repede și marele eveniment din viața mezinului familiei Sterp se apropie cu pași repezi. Iancu Sterp și Denisa Coțolan se vor căsători în luna octombrie a acestui an, în ziua de naștere a finalistului Survivor All Stars.

În așteptarea marelui moment, cei doi îndrăgostiți s-au retras într-o vacanță relaxantă, profitând de vremea frumoasă și de peisajele pitorești.

**Destinația aleasă de Iancu Sterp și Denisa Coțolan**

Cu doar două luni înainte de nuntă, Iancu și Denisa au decis să evadeze pentru câteva zile în Grecia, pe insula Zakynthos. Ei au împărtășit cu fanii mai multe imagini din vacanță, în care par să se bucure din plin de soare și mare, lăsând deoparte stresul pregătirilor pentru nunta lor. **[Vezi imagini în galeria foto de mai sus.]**

**Pregătirile pentru nuntă**

Iancu a dezvăluit recent, în cadrul emisiunii Survivor, că nunta va avea loc chiar în ziua aniversării sale. El a povestit cum mama sa, Geta, a fost cea care a stabilit data nunții fără să fie anunțată oficial de ei. „Mama Geta a fost cea care a stabilit data. Le-am spus colegilor mei că nunta va fi pe 27 octombrie și că pe 28 va fi ziua mea, dar nu le-am spus că mama Geta a ales data. Am discutat cu Denisa despre căsătorie, dar nu aveam o dată fixă până când mama a rezolvat totul pentru noi”, a spus Iancu, zâmbind.