Culiță Sterp, tată pentru a doua oară? Imaginile cu Daniela Iliescu spun totul

Daniela Iliescu și Culiță Sterp formează un cuplu de aproape 15 ani, legătura lor începută în adolescență. Din această relație a rezultat micuțul Milan, rodul iubirii lor. Recent, cei doi au avut parte de o escapadă montană, unde au savurat momente romantice și relaxante. Totuși, fotografiile postate de Daniela au stârnit curiozitate în rândul internauților.

Imaginile distribuite sugerează că Daniela Iliescu ar putea avea o burtică ușor proeminentă, pe care încearcă să o ascundă sub un tricou larg. Într-un moment surprins în fotografii, Culiță o îmbrățișează din spate și îi pune mâinile pe abdomen. Această gestică a generat rapid speculații din partea fanilor, care s-au întrebat dacă Daniela este însărcinată.

**Daniela și Culiță Sterp, în așteptarea celui de-al doilea copil?**

Un comentariu plin de afecțiune al lui Culiță Sterp, „Doamne feri cât te iubesc de mult”, a însoțit un clip în care cei doi se îmbrățișează, se sărută și savurează cafeaua împreună. Momentul în care Culiță îi pune mâna pe burtică a generat comentarii și speculații din partea urmăritorilor. Una dintre fane a lăsat un comentariu sugestiv, iar Daniela a răspuns cu emoticoane reprezentând mâncare, indicând că burtica proeminentă ar fi rezultatul unei mese copioase, nu al unei posibile sarcini.

Înainte de a fi împreună cu Culiță Sterp, Daniela a trăit în Statele Unite, unde a avut o relație cu un român stabilit acolo. Daniela a povestit despre experiențele sale din SUA și despre motivele revenirii în România în mai multe interviuri.

„Am locuit în Minnesota, lângă Minneapolis, și aveam o relație acolo. După ce s-a terminat internshipul, am revenit în România, dar am avut viza pentru încă 10 ani. Fostul meu iubit urma să se mute într-un alt oraș”, a explicat Daniela într-un interviu pentru WOWnews.

Daniela a adăugat că a ales să nu se mute cu fostul iubit într-un oraș mai mic, cu mai puține oportunități de carieră. „Am realizat că nu merită să mă mut acolo doar pentru el, având în vedere că orașul respectiv oferea mai puține șanse de dezvoltare profesională, lucru pe care eu l-am căutat de la bun început”, a mai spus ea.