Gabriela Cristea, concediată printr-un simplu SMS! Momentul care a marcat-o profund: ‘După mai bine de 5 ani în care am fost motorul

Gabriela Cristea este o figură cunoscută în România, recunoscută atât pentru aparițiile sale televizate, cât și pentru activitatea din online, unde beneficiază de un număr mare de susținători. Deși este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, Gabriela a avut parte de momente dificile în cariera sa. Un aspect mai puțin cunoscut este că vedeta a fost concediată printr-un simplu mesaj text.

**Un moment dificil în cariera Gabrielei Cristea**

În prezent, Gabriela Cristea se bucură de succes în media, dar în trecut a traversat o perioadă delicată. Între 2007 și 2018, înainte de a se alătura grupului Intact, Gabriela a colaborat timp de aproape 11 ani cu Kanal D.

În 2012, Gabriela a dispărut din grila de programe a canalului, după ce a prezentat emisiunea „Noră pentru mama” timp de mai multe sezoane. Ulterior, formatul a fost preluat de Antena 1 sub denumirea „Mireasă pentru fiul meu”. Acest moment a marcat o răscruce pentru Gabriela Cristea, care a aflat de concedierea sa printr-un simplu mesaj text.

„După mai bine de 5 ani în care am fost motorul acestei televiziuni, conducerea m-a anunțat printr-un SMS că preferă pe altcineva care este mai ieftin,” a declarat Gabriela Cristea la acel moment.

**Revenire și succes continuu**

În ciuda acestui setback, Gabriela Cristea a reușit să revină pe micile ecrane. În 2013, a reluat colaborarea cu Kanal D, moderând emisiunea „Te vreau lângă mine”, un format care a fost prezentat anterior de Niculina Stoican și Viorica de la Clejani. Cinci ani mai târziu, Gabriela a încheiat colaborarea cu Kanal D și s-a alăturat Intact Media Group.

Recent, Gabriela a fost prezentatoare la emisiunea „Mireasa – Măștile Iubirii”, un format care combină elemente ale emisiunilor „Mireasa” de pe Antena 1 și „Mireasa – Capriciile Iubirii” de pe Antena Stars. În plus, Gabriela a moderat „Te iubesc de nu te vezi”, cu care și-a început colaborarea cu Antena Stars în 2018.