Simona Radiș și Ancuța Bodnar, în lacrimi după ce au pierdut medalia de aur la Jocurile Olimpice: „Noi cărăm foarte multe pe umerii noștri”

**Simona Radiș și Ancuța Bodnar, lacrimi și emoții după argintul olimpic de la Paris**

Simona Radiș și Ancuța Bodnar au trăit momente intense de emoție după ce au câștigat medalia de argint la proba de dublu vâsle la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Deși nu au reușit să își apere titlul olimpic obținut la Tokyo, performanța lor a fost remarcabilă, iar medalia de argint reflectă efortul și determinarea lor.

**„Doar noi știm câte putem duce” – emoțiile Simonei Radiș și Ancuței Bodnar**

După finalul competiției, Simona Radiș și Ancuța Bodnar și-au exprimat cu greu emoțiile, fiind vizibil afectate de intensitatea cursei. În ciuda faptului că nu au reușit să repete succesul olimpic de la Tokyo, ele au fost mândre de realizările lor de la Paris.

„A fost o competiție extrem de solicitantă. Am dat tot ce am avut și încă mai mult. Am luptat până la ultima picătură de energie și ne întoarcem acasă cu medalia de argint. Sunt mândră de noi pentru că am traversat un an extrem de provocator și am reușit să terminăm competiția cu fruntea sus. Emoțiile sunt amestecate, dar suntem foarte fericite cu acest rezultat, mai ales având în vedere dificultățile din ultimele luni. Este o competiție olimpică, iar sportivii resimt o presiune considerabilă. Noi purtăm multe pe umerii noștri și trebuie să ne eliberăm după astfel de curse, fie că este vorba de aur sau argint. Așteptările au fost mari, dar trebuie să acceptăm că adversarele noastre au fost mai bune în această zi. Este important să respectăm și să apreciem performanțele lor”, au declarat cele două sportivă.

**„Urmează o finală fantastică”**

Simona Radiș și Ancuța Bodnar își vor concentra acum energia asupra următoarei provocări: finala de 8+1, programată pentru sâmbătă, 3 august, la ora 11:50 (ora României).

„Rămânem concentrate pentru finala de 8+1. Avem motivația necesară pentru a schimba culoarele și pentru a obține un rezultat cât mai bun”, au adăugat ele.

Până acum, România a obținut patru medalii la Jocurile Olimpice de la Paris, inclusiv două la natație (aur și argint) și două la canotaj (aur și argint).