Roxana Ionescu, cunoscută ca Mama Natură, revine în lumina reflectoarelor: Transformarea surprinzătoare și activitatea sa actuală

### Cu ce se ocupă Roxana Ionescu la 10 ani după ce a renunțat la televiziune

Frumoasa blondină Roxana Ionescu și-a însoțit recent soțul, Tinu Vidaicu, la Festivalul UNTOLD, care s-a desfășurat pe Cluj Arena. Deși a renunțat la televiziune acum aproximativ zece ani, Roxana este încă în atenția publicului și a povestit recent cu ce se ocupă în prezent, la 17 ani de când nu mai joacă rolul de “Mama Natură” în emisiunea “Ciao, Darwin!” de la Antena 1, unde a făcut furori alături de Dan Negru.

Roxana Ionescu a fost prezentă la UNTOLD, însoțită de prieteni și de soțul ei, Tinu Vidaicu, care a mixat pe scena principală a marelui eveniment alături de colegul său, George Hora. Ea a povestit cu ce se ocupă acum, după ce a renunțat la cariera de televiziune.

„Weekend de weekend simt o emoție pentru că fac anumite lucruri în clubul nostru care sunt spontane așa cumva. Niciodată să nu spui niciodată! Atunci când l-am cunoscut pe Tinu, în 2013, puteam să jur că eu niciodată nu o să mă mut din București. Și că niciodată nu o să renunț la viața mea. Puteam să jur, și am fost cea mai sinceră în momentul acesta! Lucrurile s-au schimbat în bine și știu că sună a clișeu, dar sunt cel mai fericit om. Asta cred eu că este fericirea, ce trăiesc eu acum, viața mea normală.”

Roxana Ionescu a explicat că, pentru ea, fericirea înseamnă alinierea vieții personale cu cea profesională și având prieteni și familie aproape. Ea consideră că atunci când toate aceste aspecte ale vieții sunt în armonie, se poate vorbi despre o viață perfectă.

„În momentul în care ți se aliniază viața personală cu viața profesională și cu prieteni, familie, când se aliniază toate, cred că atunci ai o viață perfectă. Și eu, acum, sunt norocoasă”, a mărturisit Roxana Ionescu.

La jumătatea lunii iunie, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au avut cununia religioasă, marcând o etapă importantă în relația lor de șase ani, după ce au făcut cununia civilă cu ceva timp în urmă.

Deși a părăsit lumea televiziunii, Roxana Ionescu a găsit fericirea și succesul în viața personală și profesională, trăind o viață împlinită alături de soțul ei și continuând să fie o prezență apreciată la evenimentele mondene.