Laura Cosoi, luată la rost că face mulți copii. Frumoasa actriță le-a dat o replică genială răutăcioșilor.

Laura Cosoi, actrița apreciată din România, se pregătește să devină mamă pentru a patra oară, având parte de reacții mixte din partea publicului. La vârsta de 42 de ani, Laura și soțul ei, Cosmin Curticăpean, care au deja trei fetițe – Rita, Vera și Lara – sunt entuziasmați să își extindă familia.

Vestea despre cea de-a patra sarcină a fost o surpriză plăcută pentru Laura și Cosmin, iar cuplul a primit cu bucurie vestea. În ciuda acestui fapt, Laura a întâmpinat unele critici online, ce vizează numărul copiilor pe care îi au.

Într-un interviu recent pentru Ciao, Laura a vorbit despre comentariile negative pe care le-a primit:

„Inițial, am găsit amuzant întrebările de genul: «Te-ai oprit acum?» Însă, când acestea devin o constantă zilnică, încep să mă deranjeze. Este o chestiune personală și cred că fiecare are dreptul să decidă câți copii dorește”, a explicat actrița.

Laura a adăugat că a fost o surpriză pentru ea faptul că va avea patru copii, chiar dacă inițial își propusese să se oprească la trei. Cu toate acestea, după ce a observat dorința soțului său și a resimțit emoția momentului, a ales să își continue drumul ca mamă.

„Nu mă așteptam să ajung să am patru copii. Am spus că este posibil să nu mai am alții, dar după ce am simțit dorința și am văzut bucuria soțului meu, am realizat că este ceva ce putem gestiona. A fost o decizie bazată pe dorința noastră de a crește și educa această familie minunată”, a mai spus Laura.

Laura a menționat că, în ciuda provocărilor, a reușit să îmbine cu succes viața de familie cu cariera sa, bucurându-se de realizările profesionale și personale în acest timp.