Ce etnie are Carmen Trandafir, soția lui Emil Grădinescu. Artista a recunoscut fără pic de rușine: „Fiecare pădure are uscăturile ei

### Carmen Trandafir Despre Origini și Numele de Familie

Carmen Trandafir, artista cunoscută pentru contribuțiile sale la muzica românească, a discutat recent despre originile sale și despre numele de familie pe care l-a purtat. Într-o confesiune sinceră, ea a recunoscut că, în ciuda faptului că nu i-a plăcut niciodată numele său, l-a păstrat pentru cariera sa artistică. Carmen a explicat că, din motive de adaptare socială, a simțit că trebuie să fie „fățarnică” într-o societate în care trăiește.

**Despre Origini și Adaptare**

Deși Carmen Trandafir a ales să se retragă din viața publică de mai bine de un deceniu, ea continuă să fie admirată de fani. Artista a vorbit deschis despre etnia sa, subliniind că, deși este de origine rromă, ea s-a confruntat adesea cu prejudecăți și diferențieri în România.

„Întotdeauna am fost întrebată despre etnia mea, dar ceea ce contează este felul în care sunt ca persoană, nu originea mea. În România, am fost nevoită să mă adaptez și să mă comport într-un mod care să nu dezvăluie prea mult din identitatea mea culturală. Din păcate, trăind aici, am simțit că trebuie să fiu ‘fățarnică’ pentru a mă integra”, a spus Carmen Trandafir.

**Despre Numele de Familie**

Un alt subiect de discuție a fost numele său de familie, „Trandafir”, pe care artista l-a menționat că nu l-a găsit niciodată pe placul ei. Carmen a spus că a așteptat cu nerăbdare momentul în care va avea ocazia să-și schimbe numele după căsătorie, dar l-a păstrat pentru cariera sa pe scenă.

„Numele ‘Trandafir’ nu mi-a plăcut niciodată. Am fost fericită să-mi schimb numele după căsătorie, dar am ales să păstrez ‘Trandafir’ pentru cariera mea artistică. Acesta a fost un aspect important în viața mea profesională, dar nu reflecta cum mă simțeam în viața personală”, a adăugat Carmen Trandafir.

**Viața Personală și Familia**

În viața personală, Carmen Trandafir și-a construit o familie fericită alături de Emil Grădinescu, cu care s-a căsătorit după o relație de opt ani. Cei doi sunt părinții unei fetițe adorabile, Ana. După ce s-a retras din lumina reflectoarelor, Carmen și Emil continuă să trăiască o poveste frumoasă împreună, fiind alături unul de celălalt timp de mai bine de 18 ani.