Motivul tulburător pentru care Dana Nălbaru s-a pocăit. Nimeni nu i-a ştiut suferinţa.„A trecut printr-o operație destul de grea, am crezut că o să-l pierdem…”

### Dana Nălbaru: Schimbările Vieții și Trecerea Spre Pocăință

Dana Nălbaru, fosta solistă a trupei HiQ, a împărtășit recent motivele care au stat la baza alegerii sale de a urma calea pocăinței și cum această decizie i-a schimbat viața. În prezent, Dana a renunțat la cariera artistică pentru a se dedica complet familiei și a îmbrățișa o viață de credință profundă.

**Viața după Showbiz**

Dana Nălbaru s-a retras de mult timp din atenția publicului și de la activitățile artistice pentru a se concentra pe viața de familie. După ce s-a căsătorit cu Dragoș Bucur în 2007, pe platourile de filmare ale filmului „După ea”, Dana și Dragoș au construit o familie frumoasă, având trei copii, dintre care doi biologici și unul adoptat. Recent, Dana a făcut cunoscut faptul că a ales pocăința, găsind împlinire în viața de zi cu zi, departe de scena și lumina reflectoarelor.

**Decizia de a Se Pocăi**

Într-un interviu recent pentru podcastul „Fain și Simplu” al lui Mihai Morar, Dana Nălbaru a explicat de ce a ales să se dedice credinței. „Am realizat că nu sunt făcută pentru a fi o persoană publică. La 33 de ani m-am botezat și mi-am dorit să mă dedic complet lui Dumnezeu. Am învățat să trăiesc simplu și să mă bucur de lucrurile mărunte”, a declarat Dana.

**Provocări și Credință**

Dana a povestit despre o perioadă dificilă din viața ei, în începutul anului 2022, când fiul ei a trecut printr-o intervenție chirurgicală majoră. „A fost un moment de încercare în care am avut o credință neclintită că lucrurile vor fi bine. M-am rugat mult și am simțit că Domnul este alături de noi”, a spus Dana, subliniind puterea credinței în depășirea fricilor și a provocărilor.

**Percepții și Pocăință**

Dana Nălbaru a discutat și despre percepțiile greșite legate de pocăință. „Mulți cred că pocăința înseamnă să renunți la normalitate și să adopți o imagine rigidă, dar, în realitate, este vorba despre o schimbare interioară profundă. Fricile mele au dispărut și trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele”, a declarat ea, explicând că adevărata pocăință se manifestă în inimă și nu neapărat în aparențe.

**Viața de Acum**

În prezent, Dana preferă să își petreacă timpul acasă, ocupându-se de treburile casnice și de familia sa, decât să se întoarcă pe scenă. „Dacă ar fi să scriu ceva pe cartea mea de vizită, ar fi: ‘Dana Nălbaru, slujitoare a lui Iisus’”, a încheiat ea.

Dana Nălbaru continuă să își trăiască viața cu credință și recunoștință, găsind împlinire în viața de zi cu zi și în sprijinul pe care îl oferă familiei sale.