Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu încă din adolescență. Cum au sărbătorit aniversarea de 8 ani de relație

### Alexia Eram și Mario Fresh Sărbătoresc 8 Ani de Dragoste

Alexia Eram și Mario Fresh au marcat recent 8 ani de relație, iar celebrarea acestui moment special a fost una deosebită. Deși au fost adesea în centrul atenției publicului, aceștia au preferat să păstreze momentele lor intime private, dar au împărtășit câteva detalii cu fanii lor.

### Aniversare Romantică

Cu ocazia aniversării, Alexia a postat pe rețelele sociale o serie de fotografii care surprind atmosfera romantică a serii. În imagini, cuplul apare bucurându-se de o cină elegantă, înconjurați de trandafiri, lumânări și șampanie. Ultima fotografie din serie îi arată celebrând momentul cu un pahar de șampanie, la lumina lumânărilor.

Alexia a scris un mesaj emoționant pentru a marca ocazia: „Opt ani plini de iubire.” Mario Fresh i-a oferit un buchet de trandafiri roșii și i-a transmis un mesaj de dragoste, spunând: „Te iubesc foarte mult!”

### Povestea Îndrăgostită

Relația dintre Alexia Eram și Mario Fresh a început în adolescență. Alexia, născută pe 31 august 2000, și Mario, născut pe 9 august 1999, au început să se întâlnească atunci când ea avea 16 ani și el 17. Întâlnirea lor inițială a avut loc la ziua de naștere a Alexiei, unde Mario a cântat, iar după un an s-au reîntâlnit la un eveniment unde și-au schimbat numerele de telefon și au început să iasă împreună.

„Prima oară ne-am sărutat pe un acoperiș. Am avut prima întâlnire după ce Mario a cântat la ziua mea. Eram mare fană a lui și după acel eveniment am început să ne vedem mai des,” a povestit Alexia într-un interviu.

### Planuri de Viitor și Perspective

În ciuda tineretii lor, cei doi nu se grăbesc să facă pasul căsătoriei. Alexia a menționat că ar accepta o logodnă dacă ar fi propusă de Mario, dar nu este sigură că ar vrea să se căsătorească în acest moment. „Suntem încă tineri și vrem să mai trăim câteva experiențe împreună. Fiecare relație are urcușuri și coborâșuri, dar cu o bună comunicare, putem depăși orice obstacol,” a explicat Alexia.

De asemenea, Alexia a recunoscut că a fost mai geloasă la începutul relației, dar consideră că o anumită dozare a geloziei este normală într-o relație. De asemenea, cei doi își au un mod special de a se alinta, folosind „Cap” ca termen de dragoste, derivat din „Capul meu frumos”.