Mihaela Homa, adevărul despre iubitul ei. Ce spune fosta concurentă de la Casa iubirii despre bărbatul din viața ei

Recent, Mihaela Homa a participat la o nuntă cu speranța de a găsi persoana potrivită, dar, din păcate, nu a reușit să își găsească alesul. De-a lungul timpului, Mihaela a fost implicată în mai multe relații, dar niciuna nu a avut un final fericit.

După eveniment, Mihaela a avut o conversație video cu Bianca Comănici, prezentatoarea emisiunii „Culisele iubirii”, în dimineața următoare. Întrebată dacă a avut vreun partener la nuntă, Mihaela a spus: „Am venit singură, dar am petrecut timp cu câțiva băieți acolo”.

Mai târziu, Mihaela a fost întrebată despre tânărul despre care a vorbit în ultima ei apariție televizată și a recunoscut că nu mai comunică cu el: „Nu mai ținem legătura. Suntem încă conectați pe Instagram, dar nu mai discutăm.”

Mihaela a reflectat asupra dificultăților întâmpinate în găsirea unui partener și a spus: „Cred că distanța și unele mici neînțelegeri au fost motivele principale. Chiar dacă am căutat dragostea departe, simt că ea este aproape, doar că poate este bine ascunsă.”

Bianca Comănici a încercat să destindă atmosfera și a glumit că poate Mihaela ar fi întâlnit „alesul” la nuntă. Mihaela a răspuns cu umor, recunoscând că și-a imaginat că poate l-ar fi întâlnit printre invitați: „Am avut această gândire, poate că l-am întâlnit în mulțime sau poate chiar am dansat cu el. Cine știe?”

Mihaela a explicat că, uneori, își pune singură bariere și nu vrea să cunoască pe nimeni din cauza temerii de a fi dezamăgită: „Am momente când mă închid în mine și nu vreau să ies sau să cunosc pe cineva. E dificil să depășesc aceste momente de temere, mai ales după ce am fost dezamăgită de mai multe ori.”