Mama Cristinei Rotaru, furioasă după ce ginerele ei a cedat ispitei la Insula Iubirii: “Fără ea ești nul!”

Se intensifică drama în sezonul opt al emisiunii „Insula Iubirii”. Tentațiile sunt mari și cuplurile începe să se clatine. Până acum, cel mai afectat pare să fie cuplul Andrei și Cristina. Bărbatul a început să-și manifeste deschis sentimentele pentru ispita Diandra, iar cei doi par acum de nedespărțit. Acest lucru a afectat profund pe Cristina, care a fost devastată de imaginile cu soțul ei. Mama Cristinei nu a putut să suporte să-și vadă fiica suferindă și a reacționat dur în mediul online, adresându-i un mesaj acid lui Andrei.

Unul dintre cele mai fragilizate cupluri din acest sezon este cel format din Cristina (37 de ani) și Andrei (31 de ani). Deși sunt căsătoriți de nouă ani și au împreună zece ani de relație, ispitele din competiție par să fi pus capăt acestei stabilități. Diandra a reușit să pătrundă în viața lui Andrei și să submineze relația lor, iar acest lucru a avut un impact devastator asupra Cristinei, dar și asupra mamei sale, care a reacționat vehement.

Imediat ce a ajuns în Thailanda, Andrei a fost atras de ispită. Diandra l-a cucerit aproape instantaneu, iar bărbatul a ignorat complet faptul că are o soție acasă. Interacțiunea lor a trecut dincolo de limitele obișnuite, incluzând chiar săruturi. Cristina a fost profund afectată de aceste imagini și a plâns neîncetat. Reacția mamei sale nu a întârziat să apară: aceasta a postat un mesaj în mediul online, criticându-l pe Andrei pentru comportamentul său.

„Este posibil ca după zece ani de căsnicie să îți găsești fericirea lângă prima persoană pe care o întâlnești? Unde este respectul pentru soția ta care te-a susținut timp de zece ani? Se pare că ai uitat complet ce înseamnă adevărata valoare. Fără ea, nu ești nimic”, a transmis mama Cristinei online.

Aceasta nu a fost prima dată când mama Cristinei a reacționat public. Când fiica sa a vizionat prima dată imaginile cu trădarea lui Andrei la bonfire, mama ei a oferit un mesaj de susținere. „Îți spun, capul sus, fetița mea. Nu merită să te pleci în fața celui care te-a trădat. Nu te respectă și nu te merită. Te iubesc din toată inima. Insula Iubirii a scos la iveală adevărata față a soțului tău. Este o mare dezamăgire”, a adăugat mama Cristinei.