David Popovici ne oferă o nouă lecție de viață: Muncă, determinare ! Suntem mândri și recunoscători pentru această noapte istorică

**David Popovici înfruntă finala de 100 de metri liber la Jocurile Olimpice de la Paris**

Astăzi, 31 iulie, David Popovici va concura pentru medalia olimpică la proba de 100 de metri liber în cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris. Finala, considerată “proba regină” a natației, va începe la ora 23:39 și va fi transmisă în direct pe TVR 1, TVR Sport și Eurosport.

**Șanse și Favoriți**

David Popovici este considerat unul dintre favoriții pentru medalia de aur, având a treia șansă la victorie, conform bookmakerilor, cu o cotă de 5.00. Favoritul principal al cursei este Pan Zhanle din China, cu o cotă de 1.80, în timp ce australianul Kyle Chalmers este văzut ca al doilea favorit, având o cotă de 4.50.

**Susținerea Românească în Finală**

David Popovici beneficiază de o susținere semnificativă din partea fanilor români, care sunt prezenți în sala de competiții. Aceștia afișează steaguri și însemne cu tricolorul național pentru a-l încuraja pe înotătorul român în această finală crucială.

**Culoarele Finaliștilor**

David Popovici va concura pe culoarul 2 în finala de 100 de metri liber, alături de alți șapte finaliști. Iată lista completă a participanților și timpii lor de calificare:

1. Guiliano Chris (SUA) – 47.72
2. Popovici David (România) – 47.66
3. Nemeth Nandor (Ungaria) – 47.61
4. Pan Zhanle (China) – 47.21
5. Chalmers Kyle (Australia) – 47.58
6. Grousset Maxime (Franța) – 47.63
7. Alexy Jack (SUA) – 47.68
8. Salchow Josha (Germania) – 47.94

Fanii și susținătorii sunt în așteptare pentru această competiție palpitantă, care va decide câștigătorul celei mai importante probe de înot de la Paris.