Laura Cosoi, dezvăluiri emoționante despre momentul nașterii. Actrița știa de doi ani că avea să o aducă pe lume pe micuța Aida

Laura Cosoi a avut o presimțire specială despre viitoarea ei fetiță. Conform spuselor sale, cu doi ani în urmă, a visat că Aida i s-a arătat și și-a ales numele singură. De atunci, Laura a știut că familia lor se va extinde cu un nou membru.

Laura a postat recent un mesaj emoționant după nașterea Aidei, însoțit de o fotografie cu micuța în brațele sale. Aida a venit pe lume acum trei zile, prin naștere naturală, având 4100 g și 54 cm, și este complet sănătoasă, gata să înceapă noua ei aventură.

Momentul nașterii a fost deosebit, deoarece Aida s-a născut într-o noapte de duminică sfântă, un aspect pe care Laura l-a considerat o mare binecuvântare.

Laura a descris cum în dimineața zilei de duminică, după slujbă, i-a spus soțului ei, Cosmin, că i se pare foarte special să aduci un copil pe lume într-o zi sfântă. Câteva ore mai târziu, Aida a venit pe lume, confirmând dorința Laurei de a avea o naștere într-o zi cu semnificație spirituală.

Laura a împărtășit și că a simțit că Aida a fost destinată să fie parte din viața lor încă din acel vis din urmă cu doi ani, când micuța i-a spus că se va numi Aida. Laura consideră că numele Aida simbolizează „darul”, „reîntâlnirea”, „ajutorul” și „fericirea”. Ea crede că Aida are un scop special și a venit pe lume pentru a aduce bucurie și vindecare.

În mesajul său, Laura le mulțumește și fetelor sale mai mari, Rita, Vera și Lara, spunând că Aida este darul, pacea, lumina și muzica vieții lor. Laura a încheiat mesajul cu un mesaj de recunoștință pentru toți cei care i-au trimis mesaje de felicitare.

Laura Cosoi are trei fetițe mai mari: Rita, Vera și Lara.