Cum arată mama Gabrielei Firea. Fostul primar al Capitalei și-a convins mama să divorțeze în urmă cu 30 de ani

Gabriela Firea a marcat recent aniversarea mamei sale, care a împlinit 70 de ani, printr-o postare pe Facebook. Fostul primar general al Capitalei a împărtășit cu fanii ei câteva imagini rare alături de mama sa, Veronica, cunoscută în familie și sub numele de Bola. Alături de ele au fost și soțul ei, Florentin Pandele, și copiii lor.

Gabriela Firea a scris un mesaj emoționant în care a felicitat-o pe mama sa: „La mulți ani, mama! 70 de ani, 4 copii, 7 nepoți și o mulțime de îmbrățișări! Ai trăit o viață plină de provocări, dar ești cea mai puternică persoană pe care o cunosc. Să fii binecuvântată și ocrotită de îngeri!” În postare, Firea a inclus și o imagine cu mesajul scris pe tortul aniversar: „La mulți ani, Bola!”. Mama sa a fost răsfățată cu multe flori cu ocazia zilei sale speciale.

Într-un interviu mai vechi, Gabriela Firea a povestit despre copilăria sa dificilă. Ea a crescut într-o familie cu resurse limitate, mama ei fiind vânzătoare și tatăl muncitor necalificat, cu probleme legate de alcool și comportament violent. Gabriela a descris-o pe mama sa ca fiind extrem de harnică și optimistă, care a muncit din greu pentru a asigura familia.

În perioada adolescenței, Gabriela Firea a luat o decizie importantă și dificilă: să-și convingă mama să divorțeze de tatăl ei, care avea probleme grave de comportament și alcoolism. După despărțire, familia a început o viață nouă într-un apartament gol, dar fără temerile cauzate de comportamentul tatălui.

După divorț, mama Gabrielei Firea a lucrat și în Italia, dar s-a întors în țară pentru a fi aproape de nepoți. Gabriela Firea i-a achiziționat un apartament într-o zonă liniștită din Capitală, asigurându-i astfel o viață mai calmă și lipsită de griji.