Ce le-a rugat Culiță Sterp pe mama Geta și Daniela Iliescu, după războiul pornit între ele. A spus-o public!

Culiță Sterp și Daniela Iliescu trăiesc o poveste de dragoste de ani buni, iar micuțul Milan este rodul acestei iubiri. Nu este un secret că relația dintre Daniela și mama lui Culiță, Geta, a avut dificultăți încă de la început, și acest aspect a fost recunoscut de ambele părți în public. Recent, tensiunile au escaladat, în special după ce mama Geta a făcut niște comentarii controversate în cadrul unei emisiuni, sugerând că fiul ei nu ar fi tocmai fidel. Aceasta a generat un conflict notabil între cele două femei, iar artistul a intervenit abia acum pentru a exprima punctul său de vedere și a face o solicitare specială.

Culiță Sterp a fost rezervat în privința tensiunilor dintre iubita sa și mama sa, dar recent a vorbit despre acestea într-o emisiune. După comentariile făcute de mama Geta, care a pus la îndoială fidelitatea artistului, Daniela a fost extrem de supărată.

Într-un interviu, Culiță a exprimat că este extrem de fericit alături de Daniela și de fiul lor Milan. El a declarat că a găsit dragostea adevărată alături de partenera sa și a lăudat-o pentru tot ce face. Deși relația dintre Daniela și mama lui nu este una apropiată, Culiță a subliniat că se înțelege excelent cu socrii săi.

În ceea ce privește conflictul dintre cele două femei, Culiță a cerut respectuos ca ele să încerce să se înțeleagă pentru binele lui, chiar dacă nu devin cele mai bune prietene. El a menționat că, în cei cinci ani de conviețuire cu Daniela, nu a avut nicio problemă cu socrii săi, evidențiind armonia din familia sa și apreciind respectul pe care l-au avut față de el.

„Daniela și Milan înseamnă tot pentru mine. Ei sunt fericirea mea cea mai mare, și sunt recunoscător pentru familia frumoasă pe care o am. Dragostea adevărată am găsit-o acum, alături de ei. Recomand oricui să aibă copii, pentru că este o experiență unică”, a spus Culiță Sterp în emisiunea lui Adiță Voicu.

El a încheiat cerându-le celor două femei să facă un efort pentru a se înțelege, măcar din respect pentru el, chiar dacă nu își vor rezolva toate neînțelegerile.