Mihai Gâdea trăiește într-un lux la care mulți români pot doar să viseze! Suma colosală pe care a plătit-o pe apartamentul de 200 mp

Mihai Gâdea, cunoscut jurnalist și director al postului de televiziune Antena 3 din 2010, trăiește în prezent într-un apartament de lux în București. Cu o experiență vastă în televiziune, Gâdea a moderat anterior emisiunea „Sinteza zilei” și a fost responsabil cu coordonarea Antena 2.

Deși este o personalitate publică, detaliile despre viața sa personală sunt mai puțin cunoscute. În ultimii ani, multe personalități din România au optat pentru locuințe mai spațioase și confortabile, iar Mihai Gâdea nu face excepție.

În urmă cu aproape cinci ani, Gâdea a achiziționat un apartament de 200 de metri pătrați într-un complex rezidențial exclusivist situat în zona Grozăvești din București. Această locuință a fost evaluată la aproximativ 250.000 de euro și oferă toate facilitățile dorite de vedetă. Gâdea a declarat că este foarte mulțumit de confortul și liniștea apartamentului, apreciind în mod special atmosfera relaxantă a acestuia.

În plus, Mihai Gâdea este foarte mândru de realizările fiicei sale, Karina Maisha Gâdea, care și-a lansat recent prima piesă, „Start”. După ani de muncă și de creație muzicală pe YouTube, Karina și-a împlinit visul de a deveni artistă. Mihai Gâdea a sărbătorit acest moment important printr-un mesaj emoționant pe rețelele sociale.