Gestul de miloane facut de David Popovici la intonarea imnului României.

David Popovici a reușit o performanță deosebită la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, obținând prima medalie pentru România în cadrul acestei competiții. Reușita sa a propulsat echipa națională pe o poziție superioară în clasamentul general, iar ceremonia de decernare a medaliilor a fost plină de emoție.

În timp ce imnul României răsuna în grandioasa „La Défense Arena”, David Popovici a demonstrat momente deosebite de sensibilitate. Vizibil emoționat, sportivul a avut gesturi remarcabile, inclusiv cântând imnul național și mușcând medalia în fața aparatului de fotografiat al jurnaliștilor prezenți.

David Popovici, legitimat la CS Dinamo, a trăit această experiență istorică cu intensitate și bucurie, iar prima sa reacție după câștigarea medaliei de aur la 200 metri liber a fost una plină de recunoștință și modestie. „Sunt fericit că am luptat până la capăt.

Este o realizare mare și mă bucur că țara m-a susținut. Am fost înconjurat de mulți români, inclusiv părinții mei, și e minunat că am trăit acest succes împreună. Îmi cer scuze pentru emoțiile mele; sunt doar un băiat care înoată repede,” a spus David Popovici în interviul acordat TVR Sport.